Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skelbiamas nemokamas CS:GO turnyras ADRENA SHOWDOWN

Lietuvoje sparčiai auga kompiuterinių žaidimų rinka – žaidimų kūrėjai ir platintojai jau sulaukė didelės sėkmės pastaraisiais metais. Taip pat Vilniuje strategiškai svarbų biurą nusprendė atsidaryti Lietuvoje populiaraus žaidimo „World of Tanks“ kūrėjai „Wargaming”. Tuo tarpu esporto struktūra vis dar yra formavimosi taške. Kokia esporto rinkos ateitis Lietuvoje?
„ADRENA Showdown“
„ADRENA Showdown“

Jau šį mėnesį su pirmuoju CS:GO turnyru į Lietuvą atkeliauja naujai įsikūrę profesionalių esporto turnyrų organizatoriai – ADRENA. ADRENOS misija – suteikti Lietuvos žaidėjams erdvę pasireikšti, bendrauti, tobulėti ir kartu augti, bei skatinti sąžiningas ir sveikas esporto praktikas.

ADRENA gimė iš dviejų merginų sąjungos. Kompanijos įkūrėjos – Ramunė Augustė Mickevičiūtė, kelis metus vadovavusi JAV korporacijos valdomo žaidimų įrankių prekės ženklo „ROCCAT“ kūrybinei komandai Vokietijoje ir Aušra Virkietytė, tarptautinių ir vietinių renginių agentūros „A Management“ įkūrėja. Jų užnugaryje – pats Algirdas Stonys, prekės ženklo „GameOn“ mecenatas ir įmonės „Telesoftas“ įkūrėjas. Kompanijos įkūrėjos nori parodyti ne tik tai, kad Lietuvoje yra vietos esportui, bet ir tai, kad ir merginos gali pasiekti sėkmę žaidimų pasaulyje.

Atidarymo proga ADRENA esporto bendruomenė jau liepos 17-22 dienomis pristato pirmąjį CS:GO turnyrą ADRENA SHOWDOWN Summer 2021, atvirą visiems, norintiems dalyvauti. ADRENA kviečia burtis į komandas, nes prizai bus puikūs, o dalyvavimas – nemokamas. Pirmosios vietos nugalėtojai laimės 1000 EUR piniginį prizą bei papildomas rėmėjų isteigtas dovanas.

ADRENA SHOWDOWN Summer 2021 turnyrą komentuos bene visiems žaidėjams gerai žinomi Andrius Čerepovas „JustSphex“ ir Laisvūnas Čekavičius. Abu aukšto lygio CS:GO žaidėjai bei komentatoriai užtikrins, kad finalines transliacijas žiūrėti bus tikrai įdomu! Turnyras bus transliuojamas per ADRENA „Twitch“ kanalą. Daugiau informacijos apie turnyra galite rasti ADRENA puslapyje, o registruotis – „Faceit“ platformoje.

Ateityje žaidėjai gali tikėtis pasikartojančių CS:GO ir kitų žaidimų turnyrų bei lygų. Norintys prisijungti prie aktyvios bendruomenės, siekti patarimų, dalyvauti papildomuose turnyruose ir surasti komandos narius, gali prisijungti prie ADRENA Discordo bendruomenės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius