Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Smagu grįžti į mokyklą, o tai geriausia galimybė įsigyti naują įrangą! Ką pasirinkti?

Laikai, kai pasiruošimas naujiems mokslo metams buvo baigtas įsigijus knygas, sąsiuvinius ir rašiklius, jau pasibaigė. Šiandien jaunimui reikalauja daug daugiau, o moderni kompiuterinė įranga tapo neatsiejama jų ugdymosi iššūkių ir sėkmių draugė.
"Logitech" įranga
"Logitech" įranga / "Logitech" nuotr.

Kaip išsirinkti tinkamiausią? Patariame, kurie „Logitech“ įrenginiai geriausiai paruoš pamokoms ir padės efektyviai bei kūrybiškai dirbti. Ir ne tik todėl, kad jaunimas gyvena ne vien mokslu! „Logitech“ akciniai pasiūlymai mokykloms ir universitetams galioja tik iki rugsėjo 30 d.!

Sunku rasti geresnę motyvaciją grįžti į mokyklą nei visiškai naujas „POP“ rinkinys, t.y. retro išvaizda ir modernios technologijos viename! „Logitech POP Keys“ mechaninė klaviatūra ir „Logitech POP Mouse“ yra gaminiai, kurių kokybė ir stilius patenkins net išrankiausius paauglius. Belaidžiai įrenginiai yra trijų labai ryškių spalvų, todėl jaunieji individualistai gali išsirinkti jiems labiausiai tinkantį variantą. Be to, linksmi ir asmeniškai pritaikyti emodžiai tikrai suteiks daug džiaugsmo ir kūrybiškumo ilgomis mokymosi valandomis.

"Logitech" nuotr./„Logitech POP Keys ir pelė“
"Logitech" nuotr./„Logitech POP Keys ir pelė“

Jauniems ramesnio ir minimalistinio stiliaus mėgėjams siūlome „Bluetooth Logitech K380“ klaviatūrą ir „Logitech Pebble M350“ pelę. Šis modernus, labai efektyvus ir patogus rinkinys mokymąsi pavers malonumu. Itin plona, lengva „Logitech K380“ klaviatūra puikiai tinka kompiuteriui, išmaniam telefonui, planšetiniam kompiuteriui ir kitiems įrenginiams. Ji palaiko „Bluetooth®“ technologiją, todėl su ja vienu metu įmanoma atlikti kelias užduotis – namuose, kelionės metu ar mėgstamoje kavinėje. Sklandžiai veikia su „Windows®“, „macOS“, „iPadOS“, „Chrome OS™“, „Android™“, „iOS“ ir net „Apple TV“ sistemomis. „Logitech Pebble M350 Mouse“ yra puikus šios klaviatūros papildymas. Plona, tyli ir mobili pelė, kuri neužims daug vietos kišenėje, krepšyje, bei puikiai telpa delno. Įrenginius galima pasirinkti iš kelių madingų spalvų variantų.

Kokybiškas ir ekonomiškas sprendimas – ypač studentams – bus „Logitech MK470 Slim“ belaidės klaviatūra ir pelė. Jos sudaro itin ploną, kompaktišką ir tylų rinkinį, idealiai tinkantį aukšto efektyvumo darbui net ir prie mažiausio rašomojo stalo. Kompaktiškoje klaviatūroje rasime skaičių klaviatūrą ir 12 sparčiuosius klavišus palaikančių funkcinių mygtukų – tai yra viskas, ko reikia efektyviam duomenų įvedimui su siauresniu klavišų išdėstymu. Kita vertus, plona pelė yra itin mobili – ją galima įsidėti į nešiojamojo kompiuterio krepšį arba kišenę ir naudoti universitete, mokykloje ar kelionės metu.

"Logitech" nuotr./"Logitech" įranga
"Logitech" nuotr./"Logitech" įranga

Kameros yra dar vienas jauniems gavėjams svarbus įrangos elementas. Sunku prognozuoti, ar vėl bus mokomasi nuotoliniu būdu, tačiau verta pasirengti tokiai galimybei. „Logitech C920 HD PRO“ internetinė kamera su dvigubu mikrofonu užtikrina neįtikėtinai detalius „Full HD“ vaizdo skambučius ir aiškų stereo garsą, todėl nieko nepraleisite pamokose ar paskaitose. Tačiau aukščiausios klasės „Logitech StreamCam“ kamera yra tikras malonumas ir tiems, kurie laisvalaikiu mėgsta transliuoti. Kamera leidžia veikti „Twitch“ platformoje arba įrašyti „YouTube“ vaizdo įrašus su „Full HD 1080p“ skiriamąja geba, 60 kadrų per sekundę greičiu. Nepriklausomai nuo kuriamo turinio tipo, „StreamCam“ kamera su automatine fokusavimo ir fiksavimo sistema užtikrina, kad ekrane rodomas vaizdas bus profesionalus, sklandus ir natūralus.

Pagrindinių kompiuterinių priedų rinkinyje taip pat yra garso kolonėlės – būtinos nuotolinėms pamokoms ir papildomiems užsienio kalbų kursams bei poilsio akimirkoms su mėgstama muzika. „Logitech Z200“ kolonėlės patenkins daugumos žmonių lūkesčius. Suteikia sklandų, aukštos kokybės garsą su žemųjų garsų pritaikymo galimybe. Neužima daug vietos, todėl lengvai tilps ant bet kurio rašomojo stalo. Reiklesniems vartotojams rekomenduojame „Logitech Z533“ garso sistemą su žemadažniu garsiakalbiu. Rinkinys sukurtas taip, kad visas kambarys būtų užpildytas aukštos kokybės garsu ir stipriais žemais tonais. Stilingos ir elegantiškos kolonėlės tikrai padidins mokymosi ir poilsio komfortą.

Visą akcinį pasiūlymą rasite internetinėse parduotuvėse: TOPOCENTRAS, SENUKAI, SKYTECH, AVITELA, 1A.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius