Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Startuoja trečiasis Topo Centro „Amber Clutch by HyperX“ sezonas!

Jau šį sekmadienį prasidės trečiasis didžiausios lietuviškos CS:GO lygos „Amber Clutch“ sezonas. Jame savo pasirodymus pradės 8 geriausios lietuviškos komandos, kurios sezono metu varžysis dėl įsteigtų piniginių ir HyperX daiktinių prizų.
Esporto lygos finalas
Esporto lygos finalas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Artėjantis lygos sezonas tikrai žada būti išskirtinis tiek komandų sustiprėjimu, tiek transliacijomis ir finaliniu renginiu.

Komandų pasikeitimai

Praėjusio sezono čempionai „Bleiz“ šiame sezone keičia pavadinimą į GOATED ir kartu su tuo vyksta permainos žaidėjų sudėtyje. Du pajėgius žaidėjus komandoje keičia dar žinomesni veidai. Vietoje buvusio komandos kapitono Mariaus „CagXD“ Michailov ir į „LastWind“ persikėlusio Tomo „Procho“ Prochorenko, prie komandos jungiasi „MAD Lions“ žaidėjas Justinas „jL“ Lekavičius ir „Faceit Pro League“ neseniai žaidęs Arnas „Sterzig“ Kavoliūnas.

„LastWind“ komandoje, be jau minėto „Procho“, atsirado AFTER PARTY praėjusį sezoną į lygos finalą vedęs Linas „LeeN“ Ališauskas. AFTER PARTY vietoje prarastų žaidėjų prie sudėties prisidėjo buvusį „Timechasers“ komandos vedlį Ovidijų "Sidivo" Miliauską ir puikiai „LastWind“ komandoje žaidusį Ernestą "yakuza" Veržinskį.

„ALiVE“ komanda taip pat šiek tiek atnaujino sudėtį. Prie jos prisijungė Paulius "chessLow" Kazlovas, Vilius "Kyper" Jakštas ir Domas "Domas979" Jablonskas. „Inferus eSports“ (buvusi „Vague Esports“) komanda pakeitė Tautvydą „tabi“ Biliūną, vietoje jo pridėdami Eimantą "inco" Alminą.

Transliacijos

Komandos šį sezoną varžysis septyniuose turuose, kurių žaidimai vyks sekmadieniais ir trečiadieniais 19 valandą. Transliacijas vėl kviesime stebėti twitch.tv/esportsnamai kanale. Transliacijos taip pat sulauks šiek tiek atnaujinimų. Komentatorius Laisvūnas šalia vykstančio žaidimo pristatys ir tuo pačiu metu vykstančių žaidimų rezultatus. Tarp žemėlapių bus galima išvysti CS:GO pamokų, strategijų ar tiesiog patarimų CS:GO žaidime iš pačių lygos dalyvių.

Finalas

Šiemet lygos finalas vyks penktadienį, balandžio 29 dieną, didžiausiame lietuvos žaidimų benruomenės renginyje InfoShow Lan Party. Ant scenos susirinkusios dvi geriausios lygos komandos kovos dėl garbės vadintis geriausia Lietuvos komanda ir kartu su trečia ir ketvirta vietomis pasidalins net 1000 eurų piniginį prizą, bet „HyperX“ įsteigtus papildomus prizus.

Pirmasis turas

Pirmąjį turą stebėkite jau šį sekmadienį 19:00 esportsnamai „Twitch“ kanale. Lygos atidaryme susikaus „LastWind“ ir AFTER PARTY ekipos, kurios žada tikrai paruošti įdomią kovą. Lygos mačus, kaip ir visada, stebėti padės komentatorius Laisvūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius