Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Steam Autumn Sale“ pabaiga jau čia pat – ko nepraleisti?

„Steam Autumn Sale“ kaip ir kiekvienais metais mus apipila didžiausiomis nuolaidomis ir kartais tikrai būna sunku susilaikyti nuo dar vieno pirkinio, kurio net neįsijunksi. Pristatau TOP 4 (mano kuklia nuomone) pasiūlymus žaidimams, kurie leis ne tik sutaupyti, bet ir įtrauks ne vienai valandai.
„Borderlands 2“
„Borderlands 2“

1. „Sim Meyer's Civilization VI“

Kaina dabar: 8,99 euro.

„Sim Meyer's Civilization“ seriją žaidžiau dar nuo ketvirtosios žaidimo dalies. Tikriausiai niekada nebuvau pats geriausias žaidėjas, nes šiek tiek tingėdavau skirti daugybę lauko gilintis į visas taisykles bei subtilybes, tačiau tai tikrai nereiškia, kad žaidimas blogas. Esame su draugais praleidę ne vieną smagų „lan-party“ kaudamiesi dėl dominuojančios pasaulio civilizacijos titulo.

„Sim Meyer's Civilization VI“ yra naujausia frančizės dalis ir žaidimas yra smarkiai pasikeitęs tiek nuo ketvirtosios, tiek ir penktosios dalies. Jei mėgstate apgalvotą ir intelektualią strategiją – „Sim Meyer's Civilization VI“ jums.

2. „Borderlands 3: Super Deluxe Edition“

Kaina dabar: 31,99 euro.

„Borderlands“ man yra vienas smagiausių žaidimų, kokį apskritai esu žaidęs. Pradėjau dar nuo pačio pirmojo „Borderlands“ ir su visais „Vault Hunters“ nuėjau ilgą ir labai nuotaikingą kelią.

„Borderlands 3“ nėra tas žaidimas, kuris jus baisiai nustebins, ypač jei žaidėte kitas frančižės dalis, tačiau jis išties yra praktiškai nepriekaištingas – istorija smagi, ginklų formų milijonai, rolės, kurias galite rinktis įvarios. Man tai yra geriausias „RPG„ ir “FPS“ žanrus jungiantis žaidimas. Visa frančizė verta jūsų dėmesio.

3. „The Witcher 3: Wild Hunt“

Kaina dabar: 5,99 euro.

Andrzej Sapkowski esu neapsakomai dėkingas už visas „Raganiaus“ serijos knygas, o „CD Projekt Red“ už praktiškai nepriekaištingas šio literatūros kūrinio interpretacijas.

Labai daug ką kalbėti ar pasakoti apie „Witcher“ nelabai ir yra, nes tai žaidimas, kurio istorija įtraukia nuo pirmų minučių. Praleidau ne vieną šimtą valandų klajodamas su Geraltu po pasaulį, kovodamas ne tik su Nilfgardu, banditais, pabaisomis ar šiaip fanatikais, bet ir tyrinėdamas nuostabiai spalvingai sukurtą kraštą. Jei kartais teko praleisti „The Witcher 3: Wild Hunt“, už tokią kainą jo nepirkti būtų gėda.

4. „Dead Space“

Kaina dabar: 4,99 euro.

Taip, žinau, kad ruošiamasi visai „Dead Space“ frančizės gaivinimo kampanijai, kuomet žaidimas bus perkurtas, kad atitiktų šių dienų grafines galimybes, tačiau manau, kad verta skirti dėmesio ir originalui.

Savo laiku „Dead Space“ mano buvo vienas labiausiai nustebinusių ir didelį įspūdį padariusių žaidimų. Visų pirma, tai buvo tikras, geras ir labai baisus „space horror“ žaidimas, kurio priešai buvo sukurti taip kūrybingai ir kitoniškai, nei dažnai žaidimuose sutinkami priešai, kad oda ant sprando vis dar pašiurpsta juos prisiminus. Naktį užsidėkite geras ausines, išsijunkite šviesą ir leiskitės į „Dead Space“. Saldžių sapnų.

Jei norite geriausios patirties žaidžiant ne tik šiuos, bet ir gyvą galybę kitų „Steam Autumn Sale“ parduodamų žaidimų – užsukite į mūsų partnerio „Topo centras“ tinklalapį. Gal jau pats laikas ne tik papildyti žaidimų lentyną, bet ir atsinaujinti kompiuterį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius