-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Stray“ – įdomiausias 2022 metų projektas?

Kad ir kaip keistai skambėtų, bet šiame žaidime galėsi būti katinu. Katinu, kuris gyvena futuristiniame „cyberpunk“ mieste, bendrauja su robotais ir turi įveikti daugybę kliūčių. Spręsk galvosūkius, bėk ar kovok su priešais ir (jei tik nori) – murk bei nagais gadink fotelius.
stray
stray

Visai neseniai pasirodęs dar vienas „Stray“ anonsas suteikė gilesnį bei išsamesnį žvilgsnį į „BlueTwelve Studio“ kuriamą žaidimą. Žaidžiama iš trečiojo asmens, tik valdote ne jokį asmenį, o benamį katiną. Šis projektas atrodo tikrai įspūdingai, kadangi panašu, jog studija leido atsiskleisti savo darbuotojų kūrybingumai – tokios idėjos mano manymu yra gero „brainstorm“ rezultatas.

Anonsas suteikia nemažai informacijos ir parodo, ko galime tikėtis iš žaidimo. Atmosfera tikrai smagi, viskas vyksta naktiniame ateities mieste, kuris tiesiog persismelkęs „cyberpunk“ estetikos. Mieste nėra nei vieno žmogaus, tik robotai, kurie katinui karts nuo karto pagelbėja ir su juo bendrauja.

Panašu, kad žaidimo tikslas – spręsti galvosūkius bei surasti katino kelią per šį tamsų miestą. Kol kas nėra labai aišku, ko tiksliai siekia katinas, bet žaidimo fizika atrodo puikiai išdirbta, nes gyvūnėlis juda, šokinėja bei bėga taip, lyg būtų tikras. O kad katinui būtų lengviau, į pagalbą ateina skraidyklė bei keista priešus naikinanti įranga, pritvirtinama ant gyvūno nugaros.

Planuojama, kad žaidimas pasirodys 2022 metų pradžioje ir bus prienamas „PlayStation 4“, „PlayStation 5“ bei asmeninių kompiuterių platformose.

VIDEO: Stray - Official Gameplay & Release Window Trailer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius