Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su D.Trumpu supainiotam esporto žaidėjui – milžiniškas sekėjų pliūpsnis „Twitter“ tinkle

Didiesiems socialiniams tinklams „Facebook“, „Twitter“ ir „Instagram“ užšaldžius JAV prezidento Donaldo Trumpo paskyras, ištikimiausi jo gerbėjai pradėjo ieškoti įvairių šaltinių, kuriuose galėtų gauti naujienas iš prezidento.
Donaldas Trumpas
Donaldas Trumpas / „Scanpix“/AP nuotr.

Dėl to prezidento gerbėjai socialiniuose tinkluose pradėjo sekti arba jam artimus asmenis, arba panašius vardus turinčius žmones.

Taip atsitiko ir buvusiam profesionaliam „Hearthstone“ ir „Starcraft 2“ žaidėjui Jeffrey’iui Shihui, kurio sekėjų armija po įvykių Vašingtone pradėjo augti it ant mielių. To priežastimi tapo panašus paskyros pavadinimas – tiesiog „Trump“.

Į tai dėmesį atkreipęs žaidėjas asmeninėje paskyroje pasidalijo juokinga žinute: „Šiuo metu sulaukiu milžiniško kiekio naujų sekėjų. Tačiau gali būti, jog jūs mane sumaišėte. Greičiausiai ieškote buvusio prezidento, o ne „Hearthstone“ žaidėjo.“

Po šiuo įrašu pasipylė ir šmaikštūs komentarai.

„Tiesiog idėja, bet jeigu lieptum maištininkam pasitraukti, galbūt jie paklausytų. Atrodo, kad jie yra lengvai suklaidinami“, – rašė vienas.

Tiesa, šis fenomenas galėjo paveikti tik J.Shihą, nes, pasak „Social Blade“ statistikos, kitų žymių žmonių panašiais pavadinimais, pvz., „Tone Trump“, „Kris-Stella Trump“ ar dokumentinių filmų kūrėjo Maxine’o Trumpo sekėjų skaičius mąžta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius