Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sugrįžta didžiausias kompiuterinių žaidimų renginys „InfoShow Lan Party“

Balandžio 21–23 dienomis kompiuterinių žaidimų entuziastus pažaisti vietiniame tinkle kvies legendinis renginys „InfoShow Lan Party“. Per visą savaitgalį „Lan Party“ sujungs šimtus žaidėjų, kurie rungsis turnyruose, susitiks su žinomais transliuotojais ir dalyvaus įvairiose veiklose, kurias pasiūlys „Lan Party“.
„InfoShow LAN Party“
„InfoShow LAN Party“

Nuo kuklios idėjos prasidėjęs „Lan Party“, vyksta jau dvidešimtą kartą ir dabar yra didžiausias tokio tipo renginys Baltijos šalyse, kiekvienais metais pritraukiantis šimtus mėgėjų ir profesionalų iš viso pasaulio. Šiais metais „InfoShow Lan Party“ vyks toje vietoje, kur viskas ir prasidėjo – Kauno technologijos universiteto XI rūmuose (Studentų g. 50). Tris dienas ir dvi naktis besitęsiančio renginio metu dalyviai galės savo jėgas išbandyti populiariausių žaidimų turnyruose – „Counter-Strike: Global Offensive“, „VALORANT“, „League of Legends“, „Dota 2“, „Rainbow Six Siege“ ir daugelyje kitų. Geriausiai pasirodžiusieji žinoma bus apdovanoti piniginiais prizais, šių metų „Lan Party“ prizų fondas siekia keturženklę sumą – 3000 €.

Organizatorių nuotr./InfoShow LAN Party
Organizatorių nuotr./InfoShow LAN Party

Nenorintiems vežtis savo kompiuterio nuobodžiauti taip pat neteks – poilsio zonoje bus galima rasti „Sound Voltex“, vairavimo simuliatorių, konsoles ir virtualiosios realybės akinius, taip pat renginio dalyviai turės galimybę stebėti profesionaliai atliekamą tiesioginę žaidimų turnyrų analizę ir komentavimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius