Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Team Liquid“ CS:GO komandos trenerį gąsdina „Valorant“ žaidėjų gaunami atlyginimai

Pasirodžius „Riot Games“ pirmojo asmens šaudyklei „Valorant“, žiniasklaidoje nuolat pasirodydavo pranešimai apie buvusių CS:GO profesionalų ar žemesnėse lygose rungtyniaujančių žaidėjų perbėgimą į naują esporto discipliną. Nors pats faktas stebino nedaugelį, tai, kokiu mastu vyko ši emigracija, privertė suklusti visus.
Jasonas „moses“ O'Toole'as
Jasonas „moses“ O'Toole'as

Duncano „Thorin“ Shieldso tinklalaidėje „Counter-Points“ šią temą palietęs naujasis „Team Liquid“ CS:GO treneris Jasonas „moses“ O’Toole’as atskleidė, kad tokia situacija galėjo susiklostyti dėl „Valorant“ scenoje egzistuojančių dosnių atlyginimų.

Viename iš tinklalaidės epizodų amerikietis netgi pabrėžė, jog solidžios algos vienu metu jį net privertė sunerimti dėl CS:GO ateities.

„Neretai nugirstu, jog kai kurie „Valorant“ žaidėjai uždirba 20-30 tūkstančių dolerių per mėnesį. Ir tai vyksta tuo metu, kai žaidimas dar neturi išvystytos struktūros. Vieninteliai turnyrai yra „Ignition Series“, – teigė naujas „Team Liquid“ strategas.

Šie „moses“ pareiškimai leidžia susidaryti geresnę idėją, kodėl tiek daug buvusių CS:GO profesionalų ir ne pagrindinėse CS:GO lygose žaidžiančių žaidėjų pastarąjį žaidimą iškeičia į „Valorant“.

Visgi šie atlyginimai turbūt nėra įprasta norma, kadangi „moses“ kalbėjo tik apie tokio kalibro žaidėjų kaip Adilo „ScreaM“ Benrlitomo, Joshua „steel“ Nissano, Oscaro „mixwell“ Colocho, Nicholaso „nitr0“ Canella’os ir kelių kitų žaidėjų gaunamas algas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius