-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tomas „Destrian“ Linikas pašalintas iš „Vitality“ startinės sudėties

Lietuvos esportininkas, Valorant disciplinos atstovas Tomas „Destrian“ Linikas po daugiau nei metų žaidimo „Vitality“ kolektyve yra perkeliamas ant atsarginių suolelio.
„Destrian“
„Destrian“ / Riot Games nuotr.

Jog lietuviui nebelieka vietos ekipoje Prancūzijos esporto organizacija savo „X“ paskyroje paskelbė iškart po naujų metų. Apie tai „Vitality“ praneša likus kiek daugiau nei mėnesiui iki „Champions Tour 2024“ starto.

„Destrian“ „Vitality“ debiutavo praėjusių metų pradžioje, kuomet su komanda dalyvavo „Lock In“ turnyre prieš pat Pasaulio čempionatą.

Įsibėgėjus sezonui komanda paskelbė apie jų žaidėjo Karelio „Twisten“ Ašenbrenerio savižudybę, o vėliau išsibraukė iš artimiausių turnyrų dalyvių sąrašo.

Galiausiai „Destrian“ ir kompanija sugrįžo metų pabaigoje „Convergence 2023“ turnyre Indijoje. Čia buvo užimta antra vieta ir iškovotas 15 tūkstančių JAV dolerių piniginis prizas.

Sklinda kalbos, jog lietuvį kolektyve gali pakeisti Nikita „trexx“ Cherednichenko, tačiau kol kas nėra paskelba nieko oficialaus. Pats „Destrian“ vis dar turi galiojančią sutartį su „Vitality“, tačiau, panašu, jog tikrai nebebus šios ekipos dalimi – lietuvis savo „X“ paskyroje pranešė, jog ieško naujos komandos.

Anksčiau Linikas, Valorant profesionalaus žaidėjo karjerą pradėjęs 2020-ais, rungtyniavo tokiuose kolektyvuose kaip „nolpenki“ ir „OG LDN UTD“.

„Vitality“ taip pat atstovauja kitas lietuvis Jokūbas „ceNder“ Labutis, užimantis komandos kapitono pareigas, bei estas Kimmie „Kicks“ Laasneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius