Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Top 5 laukiamiausi PC žaidimai – 2020 spalis

Įsibėgėjantis ruduo nesiliauja lepinti kompiuterinių žaidimų entuziastų vienas po kito išleidžiamais „AAA“ hitais – ši tendencija tęsis ir per ateinantį spalį. Antrąjį rudens mėnesį turėtume išvysti mažiausiai penkis daug žadančių žaidimų pasirodymus, vienu metu apimančius leidinius iš tokių industrijos gigantų kaip „Electronic Arts“, „Ubisoft“ ir „Blizzard Entertainment“! Žinoma, toks vienalaikis didžiųjų žaidimų kompanijų debiutas neturėtų stebinti, ypač turint omenyje, jog esame naujausio kompiuterinių žaidimų sezono įkarštyje. Kviečiame susipažinti su būsimaisiais, ambicijų nestokojančiais projektais, žadančiais įsirėžti į atmintį skirtingų žanrų gerbėjams 2020-ųjų rudenį!
Top 5 laukiamiausi PC žaidimai – 2020 spalis
Top 5 laukiamiausi PC žaidimai – 2020 spalis / Partnerio nuotr.

„Star Wars: Squadrons“

Partnerio nuotr./„Star Wars: Squadrons“
Partnerio nuotr./„Star Wars: Squadrons“

Nuo tada kai „Star Wars“ kūrėjas, režisierius ir prodiuseris George Lucas 2013-siais pardavė savo kosminės operos autorines teises kompanijai „Disney“, „Star Wars“ tematikos kompiuterinius žaidimus gali leisti tik kompanija „EA“. Praėjusiais metais leidėjai suteikė progą pasireikšti „Titanfall“ kūrėjams „Respawn Entertainment“ su jų plačiai pripažintu „Star Wars Jedi: Fallen Order“ projektu, o šiemet spalio 2-ąją savo kūrybinį talentą demonstruos studijos „MOTIVE“ komanda pristatydama naująjį „Star Wars: Squadrons“.

2019-siais žaidėjai gavo progą dalyvauti įspūdingose šviesos kardų dvikovose, o šiais metais „EA“ ir „MOTIVE“ kviečia atsisėsti į erdvėlaivio kabiną! „Star Wars: Squadrons“ būtų galima apibūdinti kaip pirmojo asmens erdvėlaivių kovų simuliatorių. Žaidimas pristato kampanijos režimą besisukantį apie įvykius po filmo „Star Wars Ep. VI: Return of the Jedi“, bei suteikia galimybę rinktis tarp Imperijos ir Naujosios Respublikos pilotų. Lygiai tas pats galioja ir „5 vs. 5“ daugelio žaidėjų režime. Asmeniškai įsitraukti į veiksmą taip pat padės ne tik gausios erdvėlaivių modifikacijos parinktys, tačiau ir „VR“ palaikymas!

Įsigyti Star Wars: Squadrons Origin key

„FIFA 21“

Partnerio nuotr./„FIFA 21“
Partnerio nuotr./„FIFA 21“

„Star Wars: Squadrons“ anaiptol nėra vienintelis 2020-ųjų spaliui paruoštas „Electronic Arts“ leidžiamas projektas. Po savaitės nuo „Star Wars: Squadrons“ pasirodymo, sportinių žaidimų gerbėjai galės mėgautis naujausia „Electronic Arts“ leidžiamos, bene žymiausios futbolo serijos dalimi „FIFA 21“. Nors pasaulinė pandemija paveikė „EA Sports“ darbą ruošiant projektą, susiklosčiusi situacija studijai visiškai nesutrukdė aplenkti savo konkurentų atsakingų už „eFootball PES“ ir „Football Manager“ serijas – naujasis „FIFA“ žaidimas išleidžiamas jau spalio 9-ąją!

Kaip kiti naujausi „EA“ projektai – įskaitant ir paskutinių kelių metų „FIFA“ serijos dalis – „FIFA 21“ veikia „Frostbite 3“ variklio pagrindu, tačiau tai toli gražu nereiškia, kad žaidžiant neteks išvysti naujovių. „FIFA 21“ pasižymi natūralesne objektų susidūrimo fizika ir išplėsta žaidimo mechanika. Dabar žaidėjai gali įsitraukti į asmeniškas akistatas tarp puolėjų ir gynėjų, bei realiu laiku duoti nurodymus savo komandos nariams. Žaidimo dirbtinis intelektas pasižymi daug geresniu pozicijos aikštelėje suvokimu, o tai sąlygoja ne tik didesnį komandos narių efektyvumą, bet ir agresyvesnį oponentų žaidimą.

Įsigyti FIFA 21 Origin key

„World of Warcraft: Shadowlands“

Partnerio nuotr./„World of Warcraft: Shadowlands“
Partnerio nuotr./„World of Warcraft: Shadowlands“

Jau 16 metų gyvuojantis populiariausias pasaulio MMORPG „World of Warcraft“ spalio 27-ąją sulauks naujausio plėtinio pavadinimu „World of Warcraft: Shadowlands“. Ilgamečiai industrijos veteranai „Blizzard Entertainment“ žada pasiūlyti puikią progą įsitraukti į šį „fantasy“ epą naujokams, bei tuo pačiu – suteikia priežastį sugrįžti į „WoW“ pasaulį senbuviams. Pavyzdžiui, nuo šiol prieš įsitraukdami į „World of Warcraft“ žaidėjai kels lygį naujojoje „Exiles Reach“ zonoje, o kartu su naujuoju plėtiniu įsigalios ir pažangesnė „Covenants“ progresijos sistema.

Kalbant apie „World of Warcraft: Shadowlands“ siužeto turinį, žaidėjai pirmą sykį gaus progą išvysti ir aplankyti „WoW“ pomirtinį pasaulį „Shadowlands“. Plėtinys pristato penkias naujas lygio kėlimo zonas, bei aštuonis papildomus požemius tarp kurių savo neišsemiamomis peržaidimo galimybėmis išsiskiria „Torghast“, dar žinomas kaip „Tower of the Damned“. Kaip visuomet, iš „Blizzard Entertainment“ galima tikėtis MMORPG patirties, turinčios ką pasiūlyti tiek solo žaidėjams, tiek „WoW“ gerbėjams norintiems mėgautis žaidimu bendražygių kompanijoje.

Įsigyti World of Warcraft: Shadowlands Battle.net key

„Ghostrunner“

Partnerio nuotr./„Ghostrunner“
Partnerio nuotr./„Ghostrunner“

Norintiems apsilankyti filmo „Blade Runner“ atmosfera pasižyminčiame virtualiame pasaulyje, nebūtina laukti iki pat „Cyberpunk 2077“ pasirodymo lapkričio 19 dieną. Lenkų studija „One More Level“ kartu su leidėjais „505 Games“ pristato ne ką mažiau įspūdingą kiberpanko patirtį – veiksmo žaidimą pavadinimu „Ghostrunner“. „Steam“ platformoje jau dabar siūloma galimybė išbandyti nemokamą šio žaidimo demonstracinę versiją, o pilna patirtis žaidėjus pasieks spalio 27-ąją dieną.

Žaidime „Ghostrunner“ visas veiksmas pristatomas pirmuoju asmeniu, tačiau tai nėra šaudyklė – vietoje ilgo nuotolio ginkluotės pagrindinis personažas naudoja nanotechnologijų pagrindu sukurtą futuristinį Katana kalaviją. „Ghostrunner“ kautynės vyksta artimu nuotoliu ir reikalauja antžmogiškų akrobatinių manevrų. Žaidėjai bėgios sienomis, judėdami tiek horizontalioje, tiek vertikalioje ašyje, bei mėgausis ypatingai greitu tempu. Ne veltui šis „One More Level“ projektas jau dabar lyginamas su „Titanfall“, „Mirror’s Edge“ ir „Dishonored“ serijų kūriniais – turint omenyje šių žaidimų reputaciją, iš „Ghostrunner“ tikėtis galima daug.

Įsigyti Ghostrunner Steam key

„Watch Dogs: Legion“

Partnerio nuotr./„Watch Dogs: Legion“
Partnerio nuotr./„Watch Dogs: Legion“

Mėnesio pabaigoje kompanija „Ubisoft“ pristatys trečiąją dalį savojoje kiberpanko serijoje. Kaip ir jo pirmtakai, „Watch Dogs: Legion“ yra atviro pasaulio žaidimas pristatomas iš trečiojo asmens perspektyvos. Tai patirtis apimanti žvalgybą, įsilaužimus į kompiuterius, veiksmo segmentus ir miesto tyrinėjimą. Kiekvienas žaidime sutinkamas kompiuterio valdomas personažas turi savo „skaitmeninį šešėlį“ arba informacijos pėdsaką skaitmeninėje erdvėje, nurodantį veikėjo priešistorę. Būtent šie atsitiktinai sutinkami piliečiai sudaro unikalios „Watch Dogs: Legion“ patirties branduolį. Kaip tai įmanoma?

„Watch Dogs: Legion“ neturi konkretaus protagonisto – vietoje to, žaidėjai valdo visą pogrindinį hakerių judėjimą „DedSec“. Organizacijos sudėtis nuolat kinta užverbuojant arba prarandant eilinius piliečius kovoje prieš totalitarinę privačios karinės kompanijos „Albion“ valdžią, įtvirtintą netolimos ateities Londone. Nepaisant distopinės žaidimo tematikos, „Watch Dogs: Legion“ nestokoja nuotaikingų staigmenų – žaidėjai į „DedSec“ veiklą galės įtraukti net senjorus! Tuo tarpu ilgamečius serijos gerbėjus taip pat turėtų sudominti galimybė vėl atsidurti pirmosios „Watch Dogs“ dalies pagrindinio veikėjo Aiden Pearce rolėje!

Įsigyti Watch Dogs: Legion Uplay key

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius