Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Topo Centro „Amber Clutch by HyperX“ čempionai – „GOATED“ ekipa

Baigėsi jau trečiasis Topo Centro „Amber Clutch by HyperX“ lygos sezonas. Grandioziniame, gyvai vykusiame finale susitiko dvi geriausios lygos komandos „GOATED“ ir „LastWind“. Po dviejų žemėlapių įtemptos kovos čempionais tapo „GOATED“.
"GOATED" komanda
„GOATED“ komanda / Viliaus Kumpiko nuotr.

Finalinis „Amber Clutch“ lygos renginys prasidėjo nuo parodomosios įvairių Lietuvos transliuotojų dvikovos. Garsiajame „Inferno“ žemėlapyje susitiko „Jigglis“, „Skidukas“, „Omantas“, „JustSphex“ ir „Kamil3e“ prieš „LTU Republic“, Godą, „Svarbeuse Dariti“, Paulių Samošką ir „League of Legends“ profesionalą Saulių.

Dvikova baigėsi lygiosiomis, o žaidėjai mače pademonstravo įgūdžius tikrai netradiciniais ginklais, tokiais kaip „Negev“ ar „SSG“.

Viliaus Kumpiko nuotr./Ąžuolas „AwwEzz“ Misevičius
Viliaus Kumpiko nuotr./Ąžuolas „AwwEzz“ Misevičius

Po parodomosios kovos prasidėjo pagrindinė vakaro kova tarp lygos finalininkų. „LastWind“ pirmuoju žemėlapiu pasirinko žaisti „Vertigo“, o „GOATED“ į tai atsakė „Mirage“. Esant lygiam rezultatui trečias žemėlapis turėjo būti „Inferno“.

„Vertigo“ žemėlapyje komandos startavo apylygiai ir nei viena iš jų neįgavo stipraus pranašumo. Visgi viskas pasisuko į „LastWind“ pusę, kai sužibėjo jaunasis jų žaidėjas Vilius „tAk“ Keserauskas, kuris laimėjęs situaciją 1 prieš 2 nustūmė rezultatą į 14:11 „LastWind“ naudai. „GOATED“ nepasidavė. Penkis raundus iš eilės laimėjusi komanda švariai užbaigė priešininkų pasirinktą žemėlapį rezultatu 16:14.

Antrajame žemėlapyje „Mirage“ viskas, kaip ir priklauso finalui, vyko taškas į tašką. Pirmajai pusei pasibaigus 7:8 „GOATED“ naudai, „LastWind“ laimėjo tris raundus iš eilės ir persvėrė rezultatą į savo pusę. Visgi žemėlapio pabaiga buvo tokia pat, kaip ir „Vertigo“. „GOATED“, rezultatui tapus lygiam, laimėjo penkis raundus iš eilės ir tapo Topo Centro „Amber Clutch by HyperX“ lygos trečiojo sezono čempionais.

Finalinėje serijoje geriausiai pasirodė jaunasis „GOATED“ komandos žaidėjas Emilis „spardaus“ Blažys, baigęs seriją su bendru 1.36 reitingu ir per du žemėlapius surinkęs net 50 nukovimų.

Viliaus Kumpiko nuotr./Justinas „jL“ Lekavičius – lygos sezono naudingiausias žaidėjas
Viliaus Kumpiko nuotr./Justinas „jL“ Lekavičius – lygos sezono naudingiausias žaidėjas

Lygos naudingiausio žaidėjo titulu buvo apdovanotas Justinas „jL“ Lekavičius, kuris viso sezono metu demonstravo puikų žaidimą ir vedė savo komandą į priekį.

Nugalėtojų komanda buvo apdovanota „Topo Centro“ įsteigtu 500 eurų prizu ir „HyperX Cloud Alpha“ ausinėmis. Antrąją vietą užėmę „LastWind“ gavo 300 eurų ir „HyperX Alloy Origins RGB“ klaviatūras.

Kitas Topo Centro „Amber Clutch by HyperX“ sezonas – jau artėjantį rudenį. Pasiruoškite mesti iššūkį šioms komandoms ir Jūs!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius