Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Topo Centro „Amber Clutch by HyperX“ lygos čempionai – „Kalbos Egzaminas“

Lietuviškos „Amber Clutch“ lygos ketvirtojo sezono čempionais tapo „Kalbos Egzaminas“. Jie, gyvai vykusiame finale įveikė komandą „Grindas“ rezultatu 2:1.
„Kalbos Egzaminas“
„Kalbos Egzaminas“ / Viliaus Kumpiko nuotr.

Spalio 30 dieną GG Arenoje vyko CS:GO šventė. Dvi geriausios lietuviškos lygos komandos susitiko grandioziniame finale dėl čempionų titulo ir garbės vadintis geriausiais Lietuvoje. Šios komandos – „Grindas“ ir „Kalbos Egzaminas“, dvi geriausiai sezone ir atkrintamosiose pasirodžiusios lygos komandos.

Finalas prasidėjo „Grindo“ pasirinktame „Ancient“ žemėlapyje ir tai puikiai atsispindėjo jų žaidime. Užtikrinti atrodę „Grindo“ žaidėjai laimėjo pirmąją pusę 10:5, o vėliau uždarė žemėlapį 16:10. Po žemėlapio Ovidijus „Sidivo“ Milašauskas komentavo, kad Lietuvos scenoje „Ancient“ niekas nežaidžia, o pasiruošimas tikrai padėjo jiems laimėti pirmąjį žemėlapį.

Antrajame žemėlapyje „Mirage“ vaizdas šiek tiek pasikeitė. Komandos kovojo taškas į tašką ir labiau patyrę „Kalbos Egzamino“ žaidėjai sugebėjo išplėšti pergalę 16:13. Rezultatas tapo 1:1, o Aurimas „Kvik“ Kvakšys po žemėlapio teigė, kad tokio rezultato ir tikėjosi, bei džiaugėsi, kad gavo du žemėlapius, kurių ir tikėjosi: „Mirage“ ir „Inferno“.

Trečiajame žemėlapyje „Kalbos Egzaminas“ galutinai įrodė, kad yra stipresni. Pirmoje pusėje laimėję 11:4, jie nesunkiai uždarė žemėlapį rezultatu 16:6, taip tapdami ketvirtojo sezono čempionais.

Armandui „maty“ Kneitai tai buvo ketvirtasis čempiono titulas per keturis sezonus ir jis išlieka vienintelis nė vieno sezono nepralaimėjęs lygos dalyvis. Tomui „Prochui“ Prochorenko tai buvo trečiasis, Aurimui „Kvik“ Kvakšiui – antrasis, o „yakuza“ ir „luccs“ – pirmasis čempionų titulas „Amber Clutch“ lygoje.

Lygos čempionai buvo apdovanoti čempionų taure, 700 eur priziniu fondu, bei „CULT“ prizais. Antros vietos laimėtojai „Grindas“ gaus 400 eur prizą ir „CULT“ prizus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius