Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Topo Centro „Amber Clutch by OMEN“ pusfinalininkai „Bleiz“: sunkus startas, puiki pabaiga

Jau šį sekmadienį vyks Topo Centro „Amber Clutch by OMEN“ lygos pirmojo sezono pusfinaliai. Pirmajame iš jų susitiks lietuvos scenoje gerai žinomos komandos: „Bleiz“ ir „GRAZHtAS“. Pasikalbėjome su „Bleiz“ komandos kapitonu Mariumi „CagXD“ Michailovu apie praėjusį sezoną ir artėjančias atkrintamųjų kovas.
„Bleiz“
„Bleiz“

Tokio „Bleiz“ penketuko, kuris yra dabar, ankstesniuose turnyruose dar nematėme. Komanda buvo sudaryta trijų žaidėjų („jL“, „slokker“ ir „CagXD“) pagrindu, kurie triumfavo praėjusiame Topo Centro – HP taurės turnyre. Šį turnyrą komanda taip pat pradėjo kaip vieni iš favoritų, bet sezono pradžioje jie turėjo rimtų problemų tiek su žaidimu, tiek su sudėties keitimais.

„Komanda pradėjo pyktis iš esmės dėl vieno žaidėjo, žaidimų metu visi nervinosi, tad teko keisti sudėtį. Prie komandos prisijungė Artūr „leakeN“ Gonserovskij ir viskas išsisprendė. Vis dar kartais turime nesutarimų, bet jie greitai išsisprendžia.“ – komentavo Marius.

„Bleiz“ komandos kapitonas aptardamas viso sezono pasirodymą teigė, kad galėjo būti ir geriau: „Jeigu ne pirmi mačai, kuriuos pralaimėjome dėl pykčių, tikrai būtume pasirodę geriau. Kai tie dalykai susitvarkė, žaidimas tikrai atrodo geresnis.“

Kadangi „Bleiz“ komanda užėmė antrąją vietą reguliariajame sezone, jiems pusfinaliuose teks nelengvas varžovas – komanda „GRAZHtAS“. „Bleiz“ jau yra pasiruošę žemėlapius, kuriuos norės žaisti prieš būsimus varžovus. Taip pat jie žada šiek tiek praktikuotis su komanda, kad galėtų pasirodyti kuo geriau.

Pergalės atveju komandos kapitonas Marius „Twitter“ paskyroje neseniai pasižadėjo finalams nusidažyti plaukus pilkai. Paklaustas apie šį teiginį jis sakė sulaukęs spaudimo ir pripažino, kad teks taip padaryti, jeigu laimės.

Pirmasis pusfinalis tarp „Bleiz“ ir „GRAZHtAS“ vyks sekmadienį, gegužės 30 dieną, 15:00.

„Bleiz“ sudėtis:

  • Marius "CagXD Michailov
  • Marijus "Slokker" Jazbutis
  • Justinas "jL" Lekavičius
  • Ovidijus "Ovidelele" Usinskas
  • Artūr "leakeN" Gonserovskij

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius