Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Topo Centro „Amber Clutch by OMEN“ pusfinalininkai „loot“

Pirmoje vietoje reguliarųjį Topo Centro „Amber Clutch by OMEN“ lygos sezoną pabaigę „loot“ žaidėjai pradeda pasiruošimą lygos pusfinaliams. Jau ganėtinai ilgai kartu žaidžiančios komandos kapitonas Albinas „tooi“ Šeputis pasidalino nuomone apie praėjusį sezoną ir prakalbo apie būsimą dvikovą su „EoN“.
„Loot“
„Loot“

Retas atvejis Lietuvoje, bet „loot“ komanda kartu žaidžia jau daugiau nei metus su ta pačia sudėtimi, kuria pasirodys ir Topo Centro „Amber Clutch by OMEN“ lygos pusfinaliuose. Komanda, anksčiau žaidusi „creep gaming“ vardu, yra sudaryta iš individualiai tikrai gabių žaidėjų, kurie nors tarptautiniu lygiu dar neparodė savo potencialo, Lietuvoje daugumoje turnyrų jie visada baigia auksčiausiose pozicijose.

Reguliarųjį Topo Centro „Amber Clutch by OMEN“ lygos sezoną „loot“ baigė pirmoje pozicijoje. Sezoną komandos kapitonas įvertino labai teigiamai: „Vertinu tikrai gerai. Kai esame užsivedę tai rodome gerą žaidimą. Taip pat pastebėjau, kad mums gan neblogai sekasi žaisti prieš lietuviškas komandas.“

Pusfinalyje „loot“ susitiks su „EoN“ ekipa, kurie sezoną užbaigė ketvirti. „Iš tiesų šiek tiek nustebino „EoN“ pasirodymas reguliariajame sezone, bet laukia rimta kova“ – komentavo „tooi“.

Sekmadienį, gegužės 30 dieną, Esports namai „Twitch“ paskyroje „loot“ susitiks su „EoN“ komanda 18:00. Pirmasis pusfinalis tarp „GRAZHtAS“ ir „Bleiz“ prasidės 15 valandą.

„loot“ komandos sudėtis:

  • Ąžuolas „AwwEzz“ Misevičius
  • Gytis „Ryu“ Glušauskas
  • Albinas „tooi“ Šeputis
  • Vilius „tAk“ Keserauskas
  • Ernestas „yakuza“ Veržinskis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius