-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Topo Centro „Amber Clutch“ lygos čempionais tapo „Winter“

Šeštojo sezono lietuviškos Topo Centro „Amber Clutch“ lygos čempionais tapo „Winter“ penketukas. Jie, gyvo finalinio renginio metu, sugebėjo įveikti stipriai finalą pradėjusius „Galaxy Gaming LT“ žaidėjus.
„Amber Clutch“ čempionai „Winter“
„Amber Clutch“ čempionai „Winter“ / Viliaus Kumpiko nuotr.

Baigėsi šeštasis kultinės Topo Centro „Amber Clutch“ lygos sezonas. Gyvame finale dvi geriausios sezono komandos „Winter“ ir „Galaxy Gaming LT“ susidūrė įspūdingame finale iki dviejų žemėlapių pergalių.

Pirmasis žemėlapis buvo „Ancient“, o jį pasirinkusi komanda „Galaxy Gaming LT“ aiškiai parodė, kodėl tai buvo jų pasirinkimas. Įspūdingą formą demonstravusiai komandai pavyko nesunkiai įveikti varžovus „Winter“ rezultatu 13:3. Laimėtojus į priekį vedė Eimantas „Darkas“ Gliaudys, žemėlapio metu surinkęs net 20 nužudymų ir 1.89 HLTV reitingą.

15min nuotr./Linas "LEEN" Ališauskas
15min nuotr./Linas "LEEN" Ališauskas

Antrajame žemėlapyje „Mirage“ vyko žymiai nuožmesnė kova. Rungtynių lyderis keitėsi net 5 kartus, o gale ramiau sužaidę dviejų latvių vedami „Winter“ iškovojo pergalę. „M1kketye“ ir „Frip“ surinko po 21 nužudymą ir nuvedė komandas į trečiąjį žemėlapį.

Pagreitį įgavę „Winter“ stipriai pradėjo trečiąjį žemėlapį. Po pralaimėtų pirmųjų dviejų raundų jie laimėjo septynis iš eilės ir iškart įgavo pranašumą. Roberts „Frip“ Poļakovs vedami „Winter“ nesunkiai užsidarė trečiąjį žemėlapį ir tapo lygos šeštojo sezono čempionais.

„Winter“ penketuke žaidusiems Mariui „CagXD“ Michailov ir Linui „LEEN“ Ališauskui tai jau yra antrasis „Amber Clutch“ lygos titulas.

Nugalėtojai buvo apdovanoti 700 eurų piniginiu prizu ir nugalėtojų statulėlėmis. Antrosios vietos laimėtojams „Galaxy Gaming LT“ atiteko 500 eurų prizas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius