Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

V.Putinas tapo esporto analitiku: gerėjosi „Team Spirit“ pasirodymu „Dota 2“ čempionate

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pasveikino Maskvoje besibazuojančią elektroninio sporto komandą „Team Spirit“ su triumfu „Dota 2“ žaidimo pasaulio čempionate „The International“.
Rusijos prezidento sveikinimas „Team Spirit“ su pergale „Dota 2“ čempionate
Rusijos prezidento sveikinimas „Team Spirit“ su pergale „Dota 2“ čempionate

Oficialioje Kremliaus svetainėje Rusijos prezidentas negailėjo gražių žodžių „Team Spirit“, iškovojusiai kiek daugiau nei 18 milijonų dolerių – daugiausiai esporto istorijoje.

„Sveikinu su užtarnauta pergale „Dota 2“ pasaulio čempionate – pranešime skelbė V.Putinas. – Pirmą kartą istorijoje Rusijos komanda tapo šio prestižinio turnyro čempione. Puikus pasirodymas“.

Pranešime V.Putinas ne tik sveikino „Team Spirit“ komandą, bet ir savotiškai išanalizavo finalo dvikovą su „Paris Saint-Germain“ futbolo klubui priklausančia komanda „PSG.LGD“.

„Finale pademonstravote įspūdingą solidarumą ir lyderių savybes, – teigė Rusijos prezidentas. – Lemiamoje akistatoje, kuri tapo tikru charakterių išbandymu, sugebėjote susikoncentruoti ir lemiamu metu perimti iniciatyvą iš labai stiprių varžovų. Jūs įrodėte, kad mūsų esportininkai visada siekia ir gali nuversti didžiausius kalnus.“

Pasaulio lyderiai dėmesį į esportą atkreipia toli gražu ne kasdien, tačiau žinant, koks milžiniškas buvo „The International“ turnyras, tokia V.Putino reakcija stebinti neturėtų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius