Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Veikla prieš velykas: balandžio 7 dieną galėsime išbandyti visų liaupsinamą „VALORANT“ žaidimą

„VALORANT“ yra pirmo asmens šaudyklė, kurioje komandos kovos penki prieš penkis formatu. Tai pirmasis „Riot Games“ kuriamas žaidimas „FPS“ kategorijoje. Beta stadijos pradžia numatoma balandžio 7 dieną. Išbandyti žaidimą galės Europoje, Kanadoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose, Turkijoje, Rusijoje gyvenantys žaidėjai. Pilna žaidimo versija bus išleista šių metų vasarą.
„VALORANT“
„VALORANT“

Kompanija „Riot Games“ pranešė gerų žinių visiems žaidėjams, jų projektas „VALORANT“ startuos beta versijoje jau balandžio 7 dieną. Žaidėjai iš Amerikos, Europos, Kanados, Rusijos ir Turkijos turės galimybę gauti beta raktus, kurie leis išbandyti šį žaidimą. Tikėtina, kad iki vasaros šį žaidimą spės išbandyti visi pasaulio regionai.

„Mūsų planas supažindinti visus su naujuoju „VALORANT“, tačiau dėl viruso pandemijos negalėsime pilnos prieigos suteikti visam pasauliui“ Sakė viena iš „Riot Games“ kompanijos atstovių Anna Donlon. „Kol kas, turime susitelkti į regionus, kuriuose, jaučiame, kad bus didesnis pasiruoštimas, ateinančiais mėnesiais įtrauksime ir daugiau regionų“.

„Riot Games“ nusprendė bendradarbiauti su gyvų transliacijų platforma „Twitch“. Bendradarbiavimo principas paprastas, vartotojui reikės sujungti „Riot Games“ paskyrą su „Twitch“ paskyra ir žiūrėti tam tikrus turinio kūrėjus žaidžiančius „VALORANT“ žaidimą, kuo ilgiau žiūrėsi, tuo didesnis šansas gauti beta versijos raktą.

Svarbu paminėti, kad beta versijoje pasiektas progresas nepersikels į oficialią versiją. Oficialioje žaidimo versijoje visi žaidėjai savo kelionę pradės nuo tos pačios linijos.

„VALORANT“ / „Riot Games“ nuotr.
„VALORANT“ / „Riot Games“ nuotr.

Taip pat, kompanija pažadėjo, kad beta stadijoje nupirkta žaidimo valiuta turės didesnę vertę oficialiame žaidime. Kiekvienas žaidėjas gaus 20% daugiau „VALORANT“ taškų į paskyros sąskaitą. Tad jeigu pirkai 10 tūkst. taškų, prasidėjus oficialiai versijai, turėsi 12 tūkst.

„VALORANT“ bus pirmas „FPS“ žanro žaidimas, kurį sukūrė „Riot Games“ kompanija, tačiau žinant kokie sėkmingi yra „League of Legends“, „Teamfight Tactics“ ir „Legends of Runeterra“, galime tikėtis puikaus rezultato ir fanų palaikymo.

Šiuo metu nėra oficialios datos kada bus išleistą oficiali žaidimo versija, tačiau „Riot Games“ atstovai teigia, kad šis projektas pilnu pajėgumu startuos 2020 metų vasarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius