-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje įvyko pirmasis LFF „Rocket League“ turnyras

GG Arena Vilniuje tapo inirtingų ir įspūdingų „Rocket League“ mūšių vieta, kai čia įvyko istorinis LFF Rocket League turnyras. Šiame turnyre dalyvavo rekordinis dalyvių skaičius – net 82 žaidėjai, kurie varžėsi dėl čempiono titulo ir įrodinėjo savo įgūdžius intensyvių ir įtraukiančių susitikimų metu.
Komanda "We aight"
Komanda "We aight" / "LFF" nuotr.

Turnyras buvo pripildytas atkaklių ir įdomių akimirkų, o žaidėjai demonstravo neįtikėtiną meistriškumą bei strateginį sugebėjimą. Po įnirtingų kovų, pirmąsias tris vietas iškovojo:

1. „We aight“

2. „Uz vairo be teisiu“

3. „Shernai“

"LFF" nuotr./LFF Rocket League turnyras
"LFF" nuotr./LFF Rocket League turnyras

Turnyro metu LFF Esporto vadovas Edgaras Abromavičius, vienas iš renginio organizatorių, pasidalino savo mintimis: „Šis turnyras buvo ne tik įrodymas „Rocket League“ populiarumo augimui, bet ir puiki proga bendruomenei susiburti. Mes esame be galo dėkingi visiems dalyviams, kurie atvyko iš įvairių šalies kampelių. Jų azartas, meistriškumas ir noras varžytis pavers šį turnyrą ilgam įsimintinu įvykiu.

"LFF" nuotr./Komanda "Už vairo be teisių"
"LFF" nuotr./Komanda "Už vairo be teisių"

Turnyras neabejotinai parodė, kad „Rocket League“ yra ne tik populiarus, bet ir labai konkurencingas žaidimas Lietuvoje. Planuojama, kad ateityje bus surengta daugiau tokių renginių, kad žaidėjai galėtų tobulinti savo įgūdžius ir dalyvauti įspūdingose varžybose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius