Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje įvyks Lietuvoje dar nematytas „A-Game“ žaidimų festivalis

Jau balandžio 19 dieną Vilniuje, „Apollo Cinema“ kino salės prisipildys elektroninio sporto ir žaidimų industrijos mėgėjais. Čia vyks modernus ir Lietuvoje dar nematytas „A-Game“ žaidimų festivalis.
„A-Game“ žaidimų festivalis
„A-Game“ žaidimų festivalis

Pirmą kartą „Adrena“ rengiamas festivalis siūlys ne tik galimybę Vilniaus „Apollo Cinema“ kino salėse smagiai praleisti laiką su įvairiausiais žaidimais, moderniomis technologijomis ir net elektroninio sporto turnyrais.

Viso renginio metu dalyviai galės varžytis „NBA 2K24“, „Tekken“ ir „League of Legends“ turnyrai. NBA turnyrą globoja Vilniaus krepšinio klubas „Wolves“, o „League of Legends“ turnyrą gyvai nušvies gerai scenoje žinomi vardai – Algirdas „ChosenOne“ Gricius ir Žygimantas „KNOK1“ Kriščiūnas. Turnyro registraciją jau prasidėjo!

Svarbiausia, kad viso renginio metu savo patirtį formuos patys dalyvai – per dvi sales, kurios talpina apie 400 žmonių. Dalyviai galės stebėti svarbiausias turnyrų akimirkas, išbandyti įvairias pramogas ar pasimėgauti rėmėjų teikiamais malonumais. Susitinkame jau balandžio 19 dieną, Vilniaus „Outlet“ prekybos centre esančiame „Apollo Cinema“ kino teatre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius