-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vitality“ triumfavo paskutiniajame metų turnyre, „jL“ su „NAVI“ krito pusfinalyje

Baigėsi 2023-iųjų metų CS:GO ir CS2 maratonas, o jį vainikavo įspūdingas renginys „BLAST Premier World Finals“ Saudo Arabijoje, Abu Dabyje.
„Vitality“
„Vitality“ / HLTV nuotr.

Justinas „jL“ Lekavičius kartu su „Natus Vincere“ taip pat rungėsi dėl net 1 milijoną JAV dolerių prizinį fondą turinčiame turnyre.

„NAVI“ pirmanybes pradėjo rungtynėmis su „Vitality“, tiesa pastarieji nepaliko daug šansų lietuvio komandai, lengvai laimėdami 2-0. Vis dėlto, Ukrainos esporto organizacijos ekipa reabilitavosi jau antrąją turnyro dieną, kuomet 2-1 įveikė „ENCE“ penketuką. Tai leido komandai išlikti ir pakovoti ketvirtfinalyje.

HLTV nuotrauka/Justinas „jL“ Lekavičius
HLTV nuotrauka/Justinas „jL“ Lekavičius

O šioje turnyro stadijoje „NAVI“ susitiko su žymiaisiais „G2“. Nors „jL“ komanda pasirinko „anubis“, tačiau tai į naudą išėjo jų priešininkams – vedami Ilya „m0NESY“ Osipovo, kuris viename iš raundų laimėjo situaciją 1 prieš 5, „G2“ triumfavo. Vis dėlto, „NAVI“ nepalūžo ir sugebėjo laimėti likusius du žemėlapius „inferno“ ir „nuke“. Tai lėmė, jog „gimę nugalėti“ žengia į pusfinalį, na o „G2“ tenka krautis lagaminus.

Pusfinalyje „Natus Vincere“ susitiko su pirmosios čempionato dienos skriaudikais „Vitality“, kurie kaip buldozeris iš savo kelio traukė visas komandas. Ir šįkart Lekavičius ir kompanija nesugebėjo labiau pasipriešininti savo varžovams ir leido šiems žengti į didįjį finalą.

Jame „Vitality“ susigrūmė su „FaZe“, kuriems tai buvo jau 5 iš eilės pastarųjų CS2 turnyrų finalas. Visgi Prancūzijos organizacijos garvežys neketino sustoti ir čia. „ZywOo“ vedini prancūzai nušlavė „FaZe“ ir įrodė, jog net ir pakeitę žaidėją šis penketukas nepajautė jokių padarinių. Verta paminėti, jog dauguma šio turnyro komandų pastaruoju metu buvo atlikę perėjimus žaidėjų rinkoje, tačiau nuo to turnyro kokybė nenukentėjo.

Minėtasis „ZywOo“ namo išsivežė naudingiausio „BLAST World" žaidėjo medalį, o jo komandai buvo įteiktas net pusės milijono dolerių prizinis čekis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius