-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vitality“ užbaigė įspūdingą „FaZe“ seriją ir triumfavo „Blast Fall“, „NAVI“ - penkti

Vakar vakare Danijos sostinėje Kopenhagoje pasibaigė „Blast Premier Fall Finals“ CS2 turnyras.
Justinas „jL“ Lekavičius
Justinas „jL“ Lekavičius / HLTV nuotrauka

Čempionate viso dalyvavo 8 pajėgiausios pasaulio CS2 ekipos, tarp kurių buvo ir Justino „jL“ Lekavičiaus atstovaujama „NAVI“.

Ukrainos esporto organizacijos komanda turnyrą pradėjo nesėkmę prieš rusų „Cloud9“, kurioje rungtyniauja praeityje ne vienerius metus „NAVI“ žaidę „electronic“, „Perfecto“ ir „BoombI4“. Po atkaklios kovos, kurioje puikiai pasirodė tiek „jL“ (42 nužudymai), tiek komandos naujokas Ihoris „w0nderfull“ Zhdanovas (62 nužudymai) pergalę 2-1 šventė „C9“.

„NAVI“ tęsė pasirodymą apatiniame krepšelyje ir čia pirmuoju kolektyvu, iškritusiu iš turnyro tapo sekantys jų varžovai, pastaruoju metu permainų purtomi "Ninjas in Pyjamas“. „NAVI“ gan lengvai susidorojo su Švedijos komanda 2-0.

Patekę į ketvirtfinalį „jL“ ir kompanija susidūrė su amerikiečių „Complexity“. Nors dauguma analitikų svarstė, jog Ukrainos esporto organizacijos komanda šioje poroje yra favoritė, vis dėlto Jonathano „EliGE“ Jablonowskio vedini „Complexity“ 2-1 nugalėjo „NAVI“ ir eliminavo juos iš tolimesnės kovos.

Tuo tarpu kitoje atkrintamųjų krepšelio pusėję virė ne ką atkaklesnės kovos. „NAVI“ skriaudikai „Cloud9“ ketvirtfinalyje susitvarkė su „Heroic“, komandos, kurios kapitonui Casperui „cadiaN“ Molleriui tai buvo paskutinis CS2 turnyras su šios ekipos marškinėliais.

Užtikrintai iki finalo turnyre žengė „FaZe“ kolektyvas, kurie iki pat didžiojo finalo buvo laimėję net 18 rungtynių seriją per visus LAN čempionatus. Pusfinalyje šis tarptautinis penketukas susidorojo su „Complexity“, na o finale jų varžovais tapo „Cloud9“ eliminavę „Vitality“. Galiausiai „FaZe“ pergalių serija buvo nutraukta, kuomet prancūzų esporto organizacijos „Vitality“ kolektyvas jau finalo starte „čiupo jautį už ragų“ ir pirmajame žemėlapyje parodė įspūdingą žaidimą. 2-0 užtikrinta pergalė prancūzams, o jų lyderis Mathieu „ZywOo" Herbautas buvo išrinktas naudingiausiu „Blast Premier Fall Finals“ žaidėju. Šis žaidėjas, kartu su legendiniu Oleksandru „s1mple“ Kostylievu yra vieninteliai turintys savo sąskaitoje daugiau MVP medalių, negu laimėtų CS:GO ar CS2 turnyrų.

Galutinė „Blast Premier Fall Finals“ rikiuotė:

1. „Vitality“ – 200 000$

2. „FaZe“ – 85 000$

3-4. „Clound9“ – 40 000$

3-4. „Complexity“ – 40 000$

5-6. „Natus Vincere“ – 20 000$

5-6. „Heroic“ – 20 000$

7-8. „Astralis“ – 10 000$

7-8. „Ninjas in Pyjamas“ – 10 000$

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius