Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Witcher“ žaidimo kūrėjai krizės akivaizdoje pakilo į pirmą vietą akcijų biržoje

Dėl COVID-19 kenčia Lenkijos finansinė industrija. Didžiausias šalies bankas užleido pirmos vietos poziciją „CD Projekt Group“ kompanijai, kuri sukūrė populiarųjį vaizdo žaidimą „Witcher“. Taip pat „Netflix“ platformoje galime išvysti naują „Witcher“ serialą, o 2020 metų rugsėji matysime ir ilgai lauktą „Cyberpunk 2077“.
Keanu Reeves pristato „Cyberpunk 2077“
Keanu Reeves pristato „Cyberpunk 2077“

„CD Projekt Group“ tapo vertingiausia Lenkijos kompanija, teigia „Bloomberg“ akcijų biržos statistika.

Dėl kilusios ekonominės krizės stipriai paveikti bankai ir kitos finansinės institucijos, „Witcher“ žaidimo kūrėjai „CD Projekt Group“ atsidūrė Lenkijos akcijų biržos pagrindinėje pozicijoje.

Pranešimo sudarymo metu „CD Projekt Group“ buvo verta 27,6 mlrd. zlotų (apie 6,09 mlrd. eurų). Į antra vietą nusirito didžiausias Lenkijos bankas „PKO Bank Polski“, jo vertė buvo 300 mln. zlotų mažesnė (66,2 mln. eurų).

Bloomberg
Bloomberg

Šiuo metu pasaulio ekonomika išgyvena rimtą išbandymą, tačiau žaidimų ir gyvų transliacijų kompanijos kyla į viršų. Lenkijos žaidimų kompanijos naujasis kūrinys „Cyberpunk 2077“ bus išleistas 2020 metų rugsėjį. Anot žaidimų kūrėjų, produktas neturėtų vėluoti dėl COVID-19, jų komanda aktyviai dirba iš namų ir tikisi pabaigti žaidimą iki numatyto termino.

Žinoma, prie „CD Projekt Group“ šuolio akcijų biržoje prisidėjo naujasis „Witcher“ serialas, kurį galime pamatyti „Netflix“ platformoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius