-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„World of Warcraft“ ir „Destiny 2“ plėtiniai – proga prisijungti!

Ilgus gyvavimo metus skaičiuojantys internetiniai žaidimai „World of Warcraft“ ir „Destiny 2“ nesiliauja stebinti savo turinio gausa – čia žaidėjai gali tikėtis pilnai realizuotos vieno žaidėjo patirties, didelės misijų ir papildomos veiklos įvairovės, bei nuolat augančio žaidėjų bendruomenės aktyvumo. Milžiniškas mastas yra vienas iš pagrindinių šių dviejų MMO privalumų, tačiau jis turi ir negatyvią pusę – pirmą kartą prisijungusiems naujokams turinio gausa gali sukurti nemenkų iššūkių. Minėtų žaidimų kūrėjai „Blizzard“ ir „Bungie“ atsižvelgia į šią aplinkybę ir iki metų pabaigos užsibrėžė išleisti du itin detalius žaidimų plėtinius – „World of Warcraft: Shadowlands“ ir „Destiny 2: Beyond Light“.
„World of Warcraft“ ir „Destiny 2“ plėtiniai – proga prisijungti!
„World of Warcraft“ ir „Destiny 2“ plėtiniai – proga prisijungti! / Partnerio nuotr.

Ką reikėtų žinoti apie „Destiny 2“?

Kadangi kompanija „Blizzard Entertainment“ nukėlė „World of Warcraft: Shadowlands“ išleidimo datą, pirmasis iš minėtų variantų pasirodys studijos „Bungie“ sukurtos MMO pirmojo asmens šaudyklės plėtinys „Destiny 2: Beyond Light“. Paskutinis žaidimo papildymas „Destiny 2: Shadowkeep“ išėjo 2019-ųjų metų spalio 1-ąją ir tai buvo pirmasis žaidimo plėtinys išleistas po sutarties tarp kūrėjų „Bungie“ ir leidėjų „Activision“ pabaigos. Tuo tarpu lapkričio 10-ąją pasirodantis „Beyond Light“ yra jau antrasis „Bungie“, kaip nepriklausomos kūrėjų studijos, išleistas „Destiny 2“ papildymas.

Kompiuterinių žaidimų industrijoje „Destiny 2“ kūrėjai „Bungie“ garsėja dėl daugelio priežasčių, viena iš jų – kultinė „Xbox Live“ platformos pirmojo asmens šaudyklių serija „Halo“. „Bungie“ yra „Halo“ franšizės kūrėjai, dirbę prie žymiosios serijos iki sutarties su „Microsoft“ pabaigos 2010-siais. Išsivadavę iš senųjų obligacijų ir sudarydami naują partnerystę su „Call of Duty“ serijos leidėjais „Activision“, „Bungie“ komandos nariai pradėjo ruošti naują projektą – internetinę mokslinės fantastikos pirmojo asmens šaudyklę „Destiny“.

„Destiny 2“ yra 2017-siais išleistas 2014-ųjų „Destiny“ tęsinys. Kaip ir jo pirmtakas, „Destiny 2“ yra pirmojo ir trečiojo asmens veiksmo žaidimų elementus derinanti šaudyklė, pristatanti tris pasirenkamas personažų klases, tris rases ir perkelianti žaidėjus į poapokaliptinės ateities Saulės sistemą. „Destiny 2“ žaidėjai įkūnija paskutinio Žemės miesto Sargybinius, besisemiančius mistinių galių iš žmoniją saugančio paslaptingos kilmės artefakto „The Traveler“. Nuo 2019-ųjų rudens, „Steam“ platformos naudotojai gali pasinerti į šį fikcinį pasaulį visiškai nemokamai, o šiais metais pasirodantis mokamas „Destiny 2: Beyond Light“ papildymas žada drastiškai praplėsti pagrindinio žaidimo mastą.

Įsigyti Destinny 2: Beyond Light

Įsigyti Destiny 2: Beyond Light (Deluxe Edition)

„Destiny 2: Beyond Light“ naujovės

Partnerio nuotr./Destiny 2: Beyond Light
Partnerio nuotr./Destiny 2: Beyond Light

„Beyond Light“ pristato naują „Destiny 2“ veiksmo vietą – atšiaurų Jupiterio palydovą Europą. Tai ledo kaustomas dangaus kūnas, po savo įšalu slepiantis Aukso amžiuje prarastas technologijas ir naują priešų frakciją – pagrindinių antagonistų grupės „The Fallen“ atskalūnus. Siekdami susidoroti su nauja grėsme žmonijai, „Destiny 2“ Sargybiniai pirmą kartą semsis jėgų iš „Stasis“ – naujojo Tamsos elemento, pristatomo greta senųjų „Void“, „Arc“ ir „Solar“ galios šaltinių. Trejose „Destiny 2“ veikėjų klasėse „Stasis“ energija manifestuosis skirtingai, sukurdama puikias peržaidimo galimybes išmėginant alternatyvius personažus.

„Destiny 2“ plėtinys turėtų dominti naujus žaidėjus dėl keleto svarbių priežasčių. Nors „Beyond Light“ pristato pilną naujų ginklų ir galių arsenalą, bei aibę įdomių kooperatinių misijų kaip dar nematytas „Raid“ režimo nuotykis „Deep Stone Crypt“, kūrėjai „Bungie“ ryžosi pašalinti didelę dalį pasenusio turinio, šitaip sumažindami žaidimo užimamą vietą kietajame diske nuo 30% iki 40% skirtingose platformose. Senasis turinys bus perkeltas į naująją „Destiny Content Vault“ (DCV) duomenų saugyklą, tokiu būdu atveriant kelią naujam, ambicingam turiniui žaidime. „Destiny 2: Beyond Light“ debiutas žada naujokams priimtinus pokyčius ilgametėje „Bungie“ MMO šaudyklėje, o kartu su jais – naujos „Destiny 2“ eros pradžią.

„World of Warcraft: Shadowlands“ nukėlimas

Visame pasaulyje gerai žinomas 16-tus gyvavimo metus skaičiuojantis MMORPG „World of Warcraft“ savojo „Shadowlands“ plėtinio turėjo sulaukti jau spalio 27-ąją dieną, tačiau leidėjų ir kūrėjų kompanijos „Blizzard Entertainment“ planai netikėtai pasikeitė mėnesio pradžioje. „Blizzard“ priėmė sprendimą nukelti išleidimo datą atsižvelgdami į „World of Warcraft“ gerbėjų pastabas gautas „Shadowlands“ „Beta“ versijos testavimo metu. Turint omenyje kritiką, kurios išleidimo metu susilaukė neperseniausi „Blizzard“ leidiniai kaip „Warcraft III: Reforged“ ar paskutinis WoW plėtinys „Battle for Azeroth“, toks kūrėjų žingsnis nestebina.

Norintiems įsitraukti į „World of Warcraft“ pasaulį pastarasis „Blizzard“ pasirinkimas neturėtų kelti liūdesio. Anaiptol – didelė dalis ilgamečių WoW žaidėjų džiaugiasi „World of Warcraft: Shadowlands“ išleidimo nukėlimu. Tai suteikia vilčių išvysti daug kokybiškiau realizuotą „Shadowlands“ turinį nes studija turės daugiau laiko ištaisyti „Beta“ versijoje aptiktas klaidas. Kol kas būsimasis plėtinys neturi konkrečios išleidimo datos, tačiau žaidimo prodiuserio John Hight teigimu „World of Warcraft: Shadowlands“ turėtų pasirodyti iki šių metų pabaigos.

Įsigyti World of Warcraft 30 dienų žaidimo laiko

Įsigyti World of Warcraft 60 dienų žaidimo laiko

Įsigyti World of Warcraft 90 dienų žaidimo laiko

Ko tikėtis iš „WoW: Shadowlands“?

Partnerio nuotr./WoW: Shadowlands
Partnerio nuotr./WoW: Shadowlands

Pasirodžius aštuntajam „World of Warcraft“ plėtiniui, kultine klasika tapęs MMORPG turėtų pritraukti gausias naujokų gretas. Iki šiol, žaidėjai norintys įsitraukti į epinės fantastikos visatą turėjo pradėti žaidimą nuo 16 metų senumo žaidimo įvado. Dabartinis WoW įžanginis turinys daugelio žaidėjų yra laikomas naujokus atgrasančia atgyvena, tačiau viskas turėtų smarkiai keistis su „World of Warcraft: Shadowlands“ debiutu. Pavyzdžiui, iki 10-ojo personažo lygio žaidėjai leis laiką atnaujintoje „Exiles Reach“ startinėje zonoje. Čia suteikiamos galimybės susipažinti su pagrindiniais WoW ypatumais ir sklandžiai įsitraukti į vėlesnius plėtinius apimančią istoriją.

Kalbant apie siužetą, „World of Warcraft: Shadowlands“ kampanija sukasi apie dar neregėtą WoW pasaulio dimensiją – pomirtinį gyvenimą. Šią paslaptingą veiksmo vietą sudaro penkios naujos lygio kėlimo zonos ir aštuonios požemių sistemos, tarp kurių savo neišsemiamomis peržaidimo galimybėmis išsiskiria „Torghast“ požemis, taip pat žinomas pavadinimu „Tower of the Damned“. Naujasis plėtinys pateikia „World of Warcraft“ visatą iš dar nematytos perspektyvos, kadangi pomirtinis „Shadowlands“ pasaulis dar nebuvo apžvelgtas nei pagrindiniame WoW žaidime, nei antrinėje medijoje kaip knygos ar komiksai.

Perėjus pagrindinę plėtinio istoriją žaidėjai galės prisijungti prie vienos iš keturių frakcijų sudarančių naujosios „Covenant“ progresijos sistemos pagrindą – „Kyrian“, „Ventyr“, „Necrolord“ arba „Night Fae“. Sąjunga su viena iš šių stovyklų žaidėjams suteiks prieigą prie dar neregėtų talentų, įrangos ir išskirtinių sugebėjimų, skirstomų pagal personažo klasę. Pereiti iš vienos frakcijos į kitą įmanoma, tačiau itin sunku, todėl savo sąjungą protingiausia pasirinkti gerai apsvarsčius sprendimą.

Įsigyti World of Warcraft: Shadowlands

Įsigyti World of Warcraft: Shadowlands (Heroic Edition)

Įsigyti World of Warcraft: Shadowlands (Epic Edition)

Skirtingos plėtinių versijos

Tiek „Destiny 2: Beyond Light“, tiek „World of Warcraft: Shadowlands“ plėtiniai turi po dvi papildomas versijas. Pavyzdžiui, „Destiny 2: Beyond Light“ įmanoma įsigyti atskirai, pirkti komplektą su „Season Pass“ priedu arba rinktis „Destiny 2: Beyond Light Deluxe Edition“ versiją, įtraukiančią išskirtinius ginklus, kosmetinius elementus ir 12 – 15 sezonų turinį. Savo ruožtu, „WoW: Shadowlands“ pristato alternatyvius „Heroic Edition“ ir „Epic Edition“ leidinius. Abu iš jų įtraukia išskirtinio turinio rinkinius arba drastiškai padidina WoW personažo lygį. „Epic Edition“ ne tik įtraukia „Heroic“ versijos turinį, bet kartu prideda ir 30 dienų papildomo žaidimo laiko. Verta turėti omenyje, kad visi išvardinti pasiūlymai ženkliai pigesni internetinėje žaidimų parduotuvėje Eneba.com – o tai tik dar viena priežastis užsisakyti šiuos žaidimus iš anksto ir pradėti naują kelionę!

Žiūrėti visus žaidimų pasiūlymus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius