-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Youtube“ žvaigždė „PewDiePie“: to dar niekam nepavyko padaryti

Kompanija „Arkade“ sukūrė įrenginį, kuris reaguoja į fizinius žmogaus judesius ir atspindi tai telefono ekrane. Prietaisas skirtas pirmojo asmens šaudyklėms ir turėtų suteikti pranašumą įvairiuose šio žanro žaidimuose. Per nepilną mėnesį kompanija sudomino virš tūkstančio žmonių ir surinko 100 tūkst. eurų „Indiegogo“ platformoje.

Į mobiliųjų žaidimų rinką atkeliavo asmeniniuose kompiuteriuose išgarsėję „Fortnite“, „PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS“ ir „Call of Duty“. Žaidėjai ieško įvairiausių būdų, kaip įsitraukti į žaidimą ir geriau jame pasirodyti. Įvairios kompanijos kuria papildomus įrenginius, kurie suteikia patogesnį valdymą žaidime, tačiau „Arkade“ kompanijos prietaisas primena tikrą šautuvą, kuris reaguoja į fizinius žmogaus judesius.

Prie futuristinio šautuvo viršaus yra pritaisomas išmanusis įrenginys, kurio poziciją žaidėjas gali valdyti pirmyn ir atgal. Kovo pabaigoje kompanija sukūrė vaizdo įrašą, kuris parodo, kaip veiks jų prietaisas realybėje. Taip pat kūrėjai lėšas nusprendė rinkti viešoje platformoje „Indiegogo“.

„Arkade Blaster“
„Arkade Blaster“

Jų idėja patikėjo virš tūkstančio žmonių, kurie projekto vystymui skyrė net 100 tūkst. eurų.

Kompanija savo produktą pavadino „Arkade Blaster“, dauguma „Indiegogo“ ir „Kickstarter“ platformose siūlomų produktų niekada ir neišvysta dienos šviesos, tačiau šis įrenginys jau yra pagamintas. Iškeltas 45 tūkst. eurų tikslas yra tam, kad jie galėtų padidinti gamybos pajėgumus. Jų vizija yra išpildyta, tad kompanijos įkūrėjai ieško paramos, kad galėtų šį „žaisliuką“ įdėti į kiekvieno norinčiojo rankas.

„Arkade Blaster“ turėtų pasiekti pirmuosius klientus jau 2020 metų birželį. Kūrėjai patvirtina, kad jų infrastruktūra dirba per koronaviruso pandemiją. Įrenginiai bus siunčiami pagal aukos datą, tad kuo anksčiau prisidėjai prie šio projekto, tuo greičiau gausi savo produktą.

Šiuo metu kompanija „Arkade Blaster“ parduoda po 90 eurų už vienetą.

Kompanijos vizija patikėjo virš 100 mln. prenumeratorių turintis „PewDiePie“. Kovo mėnesio pabaigoje jis viename iš įkeltų vaizdo įrašų pristatė šį įrenginį ir sužaidė „Modern Combat 5“ bei „Fortnite“. „PewDiePie“ žinutę apie šį įrenginį prasideda 26 sekundę ir baigiasi ties 4 minučių atkarpa.

„Arkade“ įkūrėjai užsiminė, kad „PewDiePie“ yra pagrindinis sėkmės variklis, be jo įžvalgų ir padrąsinimų, šis projektas nebūtų pavykęs. Atsidėkodami jie sukūrė unikalų „PewDiePie Blaster“, kuris yra nudažytas turinio kūrėjo spalvų schema.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius