-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 07

Bušido ringas krepšinio aikštėje: sirgalius pastūmė žaidėją ir už tai buvo nokautuotas

Trečiadienį startavusiame Europos taurės „Last 32“ varžybų etape sulaukta ir nemalonaus incidento: Juodkalnijos sostinėje Podgoricoje vykusiame mače tarp vietos „Budučnost“ ir turkų Bandirmos „Banvit“ komandų buvo aplamdyti šonai į aikštę išbėgusiam sirgaliui.
Podgoricoje kilo susistumdymas tarp žaidėjo ir sirgaliaus
Podgoricoje kilo susistumdymas tarp žaidėjo ir sirgaliaus / youtube.com

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Iki mačo pabaigos likus žaisti 2 min. 17 sek. ir „Banvit“ žaidėjams pirmaujant 68:59, turkai dar ir metė dvi baudas. Tuo metu į aikštę netikėtai įbėgo Juodkalnijos klubo gerbėjas ir stūmė į nugarą Turkijos ekipai atstovaujantį amerikietį Sammy Mejią.

Tai pamatęs bendraklubis amerikietis Earlas Rowlandas nežiopsojo: pasivijo užpuoliką ir sugrąžino skolą – šis po stipraus smūgio į galvą  krito ant parketo. Tuoj pat įsipilieskė aistros ir jau apsaugai teko raminti tiek krepšininkus, tiek ir sirgalius.

E. Rowlandas ir S.Mejia gavo nesportines pražangas ir diskvalifikuoti, o šeimininkai metė iš eilės keturias baudas. Tačiau tai nepadėjo „Budučnost“ laimėti – 74:68 nugalėjo „Banvit“ klubas.

Greičiausiai, ULEB drausmės komisija skirs baudą ir diskvalifikaciją krepšininkams. Tačiau už apsaugos bejėgiškumą baudą gaus ir Podgoricos ekipa.

VIDEO: Susistumdymas tarp žaidėjo ir sirgaliaus

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius