-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 12

Iš legendinio L.Browno lūpų – komplimentai „Rytui“: „Jie – gerai treniruojama komanda“

Vilniaus „Rytas“ antradienio vakarą po įtemptos kovos ir pratęsimo šventė pergalę 101:96 Turine prieš vietos „Fiat“, o po rungtynių legendinis Larry Brownas žarstė komplimentus Lietuvos ekipai ir Dainiui Adomaičiui.
Larry Brownas
Larry Brownas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Esu patenkintas sugrįžimu, padarėme daug gerų dalykų, kad sugrįžtume. Dienos pabaigoje, varžovai geriau išpildė situacijas, ypač atakų pabaigose. Negalėjome stoti prie baudų metimo linijos, pridarėme labai daug klaidų, kai bandėme įmesti kamuolį arčiau krepšio. Sunku tuo patikėti“, – kalbėjo 78-rių L.Brownas, kuris 2004-siais yra tapęs NBA čempionu.

Treneris nepagailėjo gražių žodžių ir varžovams: „Jie – gerai treniruojama komanda, dalinasi kamuoliu. Suttonas yra puikus, jo energija yra fantastinė. Tikiuosi, kad iš to pasimokysime ir būsime geresni ateityje.“

Vilniečių treneris Dainius Adomaitis po pergalės gyrė savo auklėtinius ir džiaugėsi įkelta koja į „Top-16“ etapą.

„Tai buvo puiki pergalė. Žinojome savo situaciją grupėje, todėl tai buvo lyg finalas. Tris kėlinius žaidėme labai gerai, ypač puolime. Ketvirtajame kėlinyje pametėme koncentraciją ir gynybines taisykles. Varžovai už tai nubaudė, pataikė sunkių metimų aukštu procentu. Tritaškius jie metė net 60 proc. taiklumu. Todėl ir esu laimingas po pergalės“, – sakė D.Adomaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius