-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 01

Apie karjeros pabaigą svarsčiusio „Olimpia“ naujoko mintis pakeitė mama

Milano „Olimpia“ šią vasarą papildęs amerikietis Kevinas Punteris praeityje rimtai svarstė apie sportinės avalynės kabinimą ant vinies, tačiau susidėlioti mintis ir tęsti karjerą krepšininkui padėjo mama.
Kevinas Punteris
Kevinas Punteris / nuotr. „Getty Images“/euroleague.net

„Ne tai, kad ji mane įtikino persigalvoti, mama man tiesiog patarė permąstyti savo apsisprendimą. Gyvenime patyriau daug blogų dalykų ir svarsčiau apie karjeros pabaigą. Galvojau, kad turėčiau sustoti, nes krepšinis galbūt nėra skirtas man. Aš mamai pasakiau, kad baigiau žaisti. Ji man perskambino ir pasakė, kad jei vis tiek norėsiu mesti krepšinį, palaikys mane 100 proc. Bet ji nenorėjo, kad sprendimus priimčiau emocijomis, ji norėjo, kad prieš priimdamas skubotus sprendimus viską apmąstyčiau ir gerai pagalvočiau“, – sakė „Olimpia“ gynėjas.

Atstovaudamas Atėnų AEK ir Bolonijos „Virtus“ komandoms Kevinas Punteris 2018-aisiais ir 2019-aisiais tapo FIBA Čempionų lygos nugalėtoju.

Praėjusį sezoną atakuojantis gynėjas pradėjo Pirėjo „Olympiakos“, o užbaigė Belgrado „Crvena zvezda“ klube.

Solidus žaidimas Serbijoje jam nukalė Milano ekipos kontraktą. Vilkėdamas „Crvena zvezda“ marškinėlius Eurolygoje K.Punteris rinko net po 15,9 taško.

„Aš visą karjerą esu laimėtojas. Kai kurie žmonės galvoja kitaip, nes neįrodžiau to Eurolygos lygyje, bet tai nėra mano kaltė. Aš laimėjau lygyje, kuriame žaidžiau. Tai bus penktas mano sezonas bei antras Eurolygoje. Man sekasi neblogai. Noriu tęsti darbus. Laimėjau karjeros pradžioje, noriu tęsti ir tai“, – sakė 27-erių metų 193 cm ūgio K.Punteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius