-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 16

„Barca“ kimba į darbus: nuo pradžių treniruotėse plušės ir R.Jokubaitis

Po ilgų atostogų Šarūnas Jasikevičius jau netrukus ims muštruoti „Barcelona“ vyrus ir rengs juos naujo sezono startui. Tarp pirmoje treniruotėje pasirodysiančių žaidėjų bus ir Rokas Jokubaitis.
Šarūnas Jasikevičius ir Nikola Mirotičius
Šarūnas Jasikevičius ir Nikola Mirotičius / „Barca Basket“ „Twitter“ paskyros nuotr.

Katalonijos klubas pranešė, kad antradienį, rugpjūčio 17-ąją, atliks medicininius patikrinimus, o po jų jau kitą dieną bus surengta pirmoji treniruotė.

Joje dalyvaus devyni pagrindinės sudėties krepšininkai: ispanai Pierre'as Oriola, Nikola Mirotičius ir Sergi Martinezas, graikas Nickas Calathesas, amerikiečiai Brandonas Daviesas ir Kyle'as Kuričius, latvis Rolandas Šmitas, turkas Sertacas Sanli ir R.Jokubaitis.

Pastarasis į Barseloną atvyko tiesiai iš Las Vegaso, kur sužaidė trejas NBA Vasaros lygos rungtynes gindamas „New York Knicks“ garbę. Ši komanda pašaukė lietuvį 34-u numeriu naujokų biržoje, bet bent jau kol kas paliko jį tobulėti Europoje.

Kol kas treniruotėse nedalyvaus trys krepšininkai. Argentiniečiui Nicolui Laprovittolai ir ispanui Alexui Abrinesui, dalyvavusiems Tokijo olimpinėse žaidynėse, buvo duota daugiau laiko atsikvėpti, o amerikietis Cory Higginsas dėl asmeninių priežasčių prisijungs prie komandos tik ateinantį savaitgalį.

Juos pavaduos jaunimo komandos atstovai, kurių su „Barca“ sportuos net septyni.

Pirmąją treniruočių stovyklos dalį katalonai praleis Barselonoje, o rugpjūčio 24-ąją kelsis į Andorą, kurioje sužais keletą draugiškų susitikimų.

Rugsėjo 4-5 dienomis „Barca“ grumsis dėl Katalonijos taurės, o rugsėjo 11-12 dienomis kovos Ispanijos Supertaurės turnyre, kuriame jos varžovėmis bus Madrido „Real“, „Valencia“ ir Tenerifės „Lenovo“ ekipos.

Praėjusiame sezone Ispanijos čempionatą ir taurę laimėjusi bei Eurolygos finale suklupusi „Barcelona“ naują Eurolygos sezoną pradės spalio 1-ąją namų rungtynėmis prieš Berlyno ALBA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius