-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 18

Čempionams niukso nesudavęs R.Kurtinaitis: „Eurolygoje jie parodo, kaip reikia žaisti“

Rimas Kurtinaitis ketvirtadienį vakare patyrė pirmąjį pralaimėjimą šio sezono Eurolygoje. Lietuvio treniruojamas Maskvos srities „Chimki“ 86:99 krito prieš CSKA krepšininkus, o R.Kurtinaitis po mačo akcentavo, kad viską lėmė jo komandos gynyba.
Rimas Kurtinaitis
Rimas Kurtinaitis / nuotr. „Getty Images“/euroleague.net

Šiame mače raudonarmiečiai pirmavo nuo pačių pirmų iki paskutinių sekundžių. Mike'as Jamesas vien pirmajame kėlinyje suvertė 18 taškų ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus. Taip CSKA įgavo kontrolę.

Didžiausia Dimitrio Itoudžio auklėtinių persvara siekė 16 taškų. Nors „Chimki“ kabintis bandė, arčiau 6 taškų R.Kurtinaičio auklėtiniai prie varžovų nebuvo prisiartinę.

Iš viso M.Jamesas surinko 28 taškus ir išdalino 5 perdavimus, Willas Clyburnas pelnė 21 tašką. „Chimki“ komandoje išsiskyrė Aleksejus Švedas, pelnęs 25 taškus.

VIDEO: CSKA Moscow - Khimki Moscow region Highlights | Turkish Airlines EuroLeague, RS Round 3

Viena pagrindinių CSKA pergalės priežasčių buvo kova dėl kamuolių puolime. Atakuodami raudonarmiečiai sugriebė net 18 kamuolių, o antraisiais šansais pelnė 31 tašką.

„Tai buvo geros CSKA rungtynės, – kalbėjo R.Kurtinaitis. – Kaip sakiau anksčiau, CSKA galbūt ne visada koncentruojasi į VTB kovas, tačiau Eurolygoje jie parodo, kaip reikia žaisti. Jų žaidėjai yra labai aukšto lygo. Šiandien CSKA pergalę iškovojo mūsų blogos gynybos dėka.“

Kitą savaitę abi Maskvos komandos keliaus į Vokietiją: „Chimki“ išvykoje kausis su Miuncheno „Bayern“, o CSKA egzaminuos Berlyno ALBA ekipą su Roku Giedraičiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius