Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 05

CSKA vairininkui „Žalgirio“ bėdų maišas atrodo apgaulingas

Nors Kauno „Žalgiris“ Rusijos sostinę pasiekė stipriai kraujuodamas ir su didžiuliu problemų maišu, Maskvos CSKA treneris Dimitris Itoudis įsitikinęs, kad ketvirtadienio vakarą jo komandai nebus lengva. Anot specialisto, Lietuvos čempionai šį sezoną jau ne kartą įrodė, kad prieš Eurolygos favoritus gali žaisti ypač gerai.
Dimitris Itoudis
Dimitris Itoudis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Prieš mus bus komanda, kuri visada entuziastingai kovoja iki pabaigos bei visada žaidžia „ties pražangos riba“. „Žalgiris“ ne kartą įrodė, kad gali žaisti labai gerai, nors pastarųjų rungtynių rezultatai to ir nerodo. Kauniečiai įveikė Madrido „Real“ ir Stambulo „Fenerbahče“, tačiau netikėtai pralaimėjo prieš problemų turinčias ekipas. Neseniai jie įsigijo patyrusį snaiperį KC Riversą. Tai tik patvirtina jų užmojus, kad nori tapti geresniais. Dėl to privalome būti labai budrūs ir atsargūs“, – rungtynių išvakarėse kalbėjo CSKA vairininkas.

Mačą su žalgiriečiais šeimininkai pasitinka pakiliomis nuotaikomis, nes praėjusiame ture sugebėjo nukauti Eurolygos favoritę „Barcelona“.

Visgi žvalgytis į praeitį graikas nėra linkęs.

„Negyvename iliuzijomis, o tų rungtynių galutinis rezultatas neatspindi tikrojo vaizdo ir komandų pajėgumo. Žaidėme geru tempu, įgyvendinome savo idėjas tiek puolime, tiek gynyboje. Visgi po to sekusiose rungtynėse su Kazanės UNIKS turėjome rimtų problemų. Neabejoju, kad laukia sunki akistata“, – teigė CSKA strategas.

„Mums tai bus labai svarbios rungtynės, kaip ir kiekvienas mačas, kai susitinkame su Kauno komanda. Bus labai daug kontakto ir ypač atkakli kova. Žinoma, kad „Žalgiris“ labai stengsis ir norės reabilituotis po praėjusios nesėkmės Berlyne, bet turime apsaugoti savo namų sienas“, – įsitikinęs vienas CSKA lyderių Kyle'as Hinesas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius