-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 07

Dėmesys „Žalgirio“ vedliui didėja: Th.Walkupas – ir Eurolygos čempionų akiratyje

Thomasas Walkupas tampa vienu geidžiamiausių Eurolygos įžaidėjų, kurį Kauno „Žalgiriui“ išlaikyti savo gretose gali tapti misija neįmanoma. Kaip praneša 15min šaltiniai, Lietuvos čempionų atakų organizatorius patraukė ir Stambulo „Anadolu Efes“ dėmesį, o eilėje prie prekystalio stovi dar keli Eurolygos klubai.

Kauno „Žalgiris“ pasitinka vieną sunkiausių tarpsezonių per pastaruosius keletą metų. Martino Schillerio auklėtiniai yra graibstomi didžiųjų Europos klubų, o išlaikyti bus labai sunku ir pagrindinį atakų organizatorių Thomasą Walkupą.

15min šaltiniai informuoja, kad 28-erių metų 193 cm ūgio amerikiečiui didelį dėmesį rodo Stambulo „Anadolu Efes“ klubas, prieš savaitę iškovojęs Eurolygos titulą.

Šiam krepšininkui naują kontraktą jau yra pasiūlęs ir Kauno „Žalgiris“ (apie 650 tūkst. dolerių), kvietė ir Pirėjo „Olympiakos“ bei Tel Avivo „Maccabi“, praėjusio sezono metu jį žvejojo Šarūnas Jasikevičius ir „Barcelona“, o užkulisiuose buvo girdėti ir Milano „Olimpia“ klubo pavadinimas.

Šį sezoną Eurolygoje Th.Walkupas rinko po 8,2 taško, 3 atkovotus ir 1,1 perimto kamuolio, 4,5 rezultatyvaus perdavimo bei 10,6 naudingumo balo.

Vietiniame fronte – 9,1 taško, 3,4 atkovoto ir 1,7 perimto kamuolio, 5,7 rezultatyvaus perdavimo bei 14,8 efektyvumo balo.

Tai buvo trečiasis Th.Walkupo sezonas Kaune.

Šį vakarą „Žalgiris“ stos į kovą su Vilniaus „Rytu“ bei gali iškovoti eilinį LKL titulą. Realu, jog būtent Th.Walkupas bus išrinktas naudingiausiu serijos krepšininku. Pastarose dvejose rungtynėse jis rinko po 16,5 naudingumo balo.

„Žalgirio“ klubas pasitinka didžiulius pokyčius: komandoje kitą sezoną tikrai neliks Roko Jokubaičio, Mariaus Grigonio, Nigelo Hayeso, Augustine'o Rubito ir Patricio Garino.

VIDEO: „urBONUSas“: be 5 minučių „Žalgirio“ naujokas ir Šaro emocijų sprogimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius