-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 16

Protestai Katalonijoje Eurolygos neįtikino: atmetė „Barcos“ prašymą nukelti mačą su ALBA

Pastarosiomis dienomis Katalonijoje vykstantys neramumai neįtikino Eurolygos priimti „Barcelona“ prašymą perkelti penktadienį vyksiančias rungtynes su Roko Giedraičio atstovaujama Berlyno ALBA.
Brandonas Daviesas
Brandonas Daviesas / nuotr. „Getty Images“/euroleague.net

„Barca“ paprašė susitikimą perkelti į ketvirtadienį, spalio 17-ąją, dėl Katalonijoje vyksiančio visuotinio protesto. Eurolyga apsvarstė, tačiau atsisakė tai padaryti, nes ALBA dar antradienį Vokietijos lygoje kovėsi su Frankfurto „Skyliners“. Kita Vokietijos komanda, Miuncheno „Bayern“, irgi žaidžia ketvirtadienį, o tai buvo dar viena priežastis Eurolygai nenukelti „Barcelona“ ir ALBA susitikimo.

Protesto akcija suplanuota dėl Ispanijos aukščiausiojo teismo nutarimo įkalinti devynis Katalonijos seperatistų lyderius. Dienraštis „Mundo Deportivo“ skelbia, kad „Barcelona“ klubas tiki, jog protesto akcija gali sukelti sunkumų sirgaliams, kurie negalės naudotis viešuoju transportu. Gali atsirasti papildomų sunkumų dėl galimai mieste kilsiančių konfliktų.

Be to, klubas tiki, kad sirgaliai gali bandyti pasinaudoti proga ir išreikšti savo protestą rungtynių metų arenoje.

„Barcelona“ Eurolygoje startavo dviejomis pergalėmis paeiliui, tuo metu ALBA antrajame ture per pratęsimą nusileido Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius