Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 03 24

Eurolyga rengia nuotolinį posėdį – informuos klubus apie pratęstą turnyro suspendavimą

2019–20 metų Eurolygos sezonas tikrai nebus pratęstas po balandžio 11 dienos, kurią turnyro vadovai nurodė per pirmąjį pirmenybių sustabdymą. Tinklalapis „Euro Hoops“ skelbia, jog Eurolygos vadovai trečiadienį rengia konferenciją nuotoliniu būdu ir klubų vadovams praneš apie pratęstą stipriausio Senojo žemyno turnyro įšalą.
Jordi Bertomeu
Jordi Bertomeu / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Kelionių apribojimai, kurie nustatyti visoje Europoje, neleidžia organizuoti įprastam susitikimui, tad svarbiausi klausimai bus aptarinėjami per konferencijos pobūdžio skambutį.

Eurolygos vadovo Jordi Bertomeu sušauktame posėdyje turnyro galvos aptars naujausius įvykius ir koronaviruso pandemijos poveikį sezonui.

Atsižvelgiant į ekstremalias aplinkybes, priimti konkrečius sprendimus bus dar sunku, spėjama, jog Eurolygos valdyba patvirtins tolimesnį dabartinių Eurolygos ir Europos taurės sezonų sustabdymą.

Pagal pirminį planą balandžio 11-oji diena buvo nustatyta kaip anksčiausia veiksmų atnaujinimo data, tačiau jau yra akivaizdu, kad to padaryti nepavyks. Turnyro pratęsimas priklauso nuo žaidėjų ir sirgalių sveikatos saugos.

Vis dėlto uždaryti sezono Eurolyga neplanuoja ir svarsto įvairius galimus pratęsimo variantus. Tarp kurių – ir „Kovo beprotybės“ atkrintamųjų modelis naudojamas NCAA turnyre.

Tikimasi, kad žaidėjų atlyginimų tema irgi bus įtraukta į konferencijos diskusiją sąrašą temą.

Eurolygos sezonas, kaip ir daugelis kitų Europoje ir pasaulyje, COVID-19 pandemijos akivaizdoje sustojo prieš dvi savaites, klubams likus sužaisti po šešerias reguliaraus sezono rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius