-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 12

Eurolyga viliasi, kad finalo ketvertą galės rengti su žiūrovais

Iki Eurolygos finalo ketverto liko jau tik pusantro mėnesio, o daugelis turnyro komandų reguliarųjį sezoną užbaigė žaisdamos prie tuščių tribūnų. Vis dėlto turnyro vadovai tikisi, kad lemiamas kovas Kelno mieste galės stebėti bent ketvirtadalį arenos vietų užpildę sirgaliai.
Eurolygos finalo ketvertas
Eurolygos finalo ketvertas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.
Temos: 1 Eurolyga

Su „Eurohoops“ kalbėjusi Eurolygos verslo vadovė Roser Queralto atskleidė, kad finaliniam ketvertui svarstomi du scenarijai – rungtynės su 25 proc. užpildytų tribūnų arba tuščioje arenoje.

„Būdami realistais ir matydami dabartinę situaciją, suprantame, kad organizuoti renginį su 100 ar 50 proc. užpildytomis tribūnomis nėra įmanoma. Tačiau turime scenarijų, pagal kurį tribūnose galėtų būti užpildytos 25 proc. vietų. Žinoma, taip pat turime ir scenarijų, pagal kurį arena būtų tuščia.

Jeigu finalo ketvertas vyktų kitą savaitę, realistiškesnis būtų tuščių tribūnų scenarijus“, – sakė viena Eurolygos vadovių.

Nors Eurolyga ruošiasi pesimistiniam scenarijui, kada tribūnos liktų tuščios, R.Queralto pabrėžė, kad ieškoma papildomų sprendimų, kaip renginį padaryti patrauklesniu.

„Sutinku, kad daugelis liks nusivylę, bet turime būti realistais, nes mūsų pagrindiniai prioritetai šį sezoną yra sveikata ir saugumas, – sakė Eurolygos verslo vadovė. – Net jeigu tai bus kitoks finalo ketvertas, mūsų lūkesčiai jam nesikeis. Dirbame su skirtingais vaizdo ir garso sprendimais, kurie leistų sirgaliams gauti finalo ketverto patirtį net stebint jį iš namų. Jie galės pamatyti užkulisinių vaizdų, kokių nėra matę anksčiau“, – intrigavo R.Queralto.

Eurolygos finalo ketvertas gegužės 28–30 dienomis vyks Kelne, „Lanxess“ arenoje, talpinančioje apie 18 tūkst. žiūrovų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius