-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 25

Eurolygos žaidėjų reakcijos: plojimai, žinutė klubams ir žvilgsniai į kitą sezoną

2019-2020 m. Eurolygos ir Europos taurės sezonas oficialiai baigtas – pačiam turnyrų bosui Jordi Bertomeu pasiūlius, buvo nutarta nutraukti dėl koronaviruso pandemijos sustabdytą sezoną ir imta ruoštis 2020-2021 m. kampanijai. Dar savaitgalį sutartinai prieš sezono pratęsimą pasisakę Eurolygos krepšininkai tokį sprendimą pasitiko su džiaugsmu.
Jockas Landale'as
Jockas Landale'as / Euroleague.net nuotr.

Šeštadienį J.Bertomeu ir kiti Eurolygos vadovai vaizdo konferencijos būdu bendravo su Eurolygos klubų krepšininkais, kurie vienbalsiai pasisakė už sezono uždarymą.

Galiausiai, į tokią poziciją atsižvelgė tiek J.Bertomeu, tiek klubai, vieningai nubalsavę už sezono nutraukimą.

Dauguma į tokį sprendimą sureagavusių Eurolygos ir Europos taurės žaidėjų gyrė galutinį rezultatą.

„Apie tai kalbėjau jau prieš du mėnesius. Puikus sprendimas. Nacionalinės lygos turėtų pasielgti taip pat“, – tviteryje rašė prieš kelias savaites su „Barcelona“ atsisveikinęs Malcolmas Delaney.

Jam pritarė ir plojimų emotikonais pasidalijęs Badalonos „Joventut“ snaiperis Klemenas Prepeličius, o kitas „Barca“ žaidėjas Alexas Abrinesas teigė, kad sprendimas priimtas net kiek per vėlai.

Daugelis tviterio žinutėmis į Eurolygos ir klubų sprendimą sureagavusių krepšininkų jau galvoja apie kitą sezoną, kuris, pasak jų, turėtų būti išskirtinis.

„Kitas Eurolygos sezonas bus beprotiškas“, – rašė Kauno „Žalgirio“ centras Jockas Landale'as.

„Viskas, ką žinau, tai kad 2020-2021 m. Eurolygos sezonas bus įspūdingas“, – pritarė praeityje Vilniaus „Ryto“ garbę gynęs, o praėjusį sezoną Belgrado „Crvena zvezda“ atstovavęs Billy Baronas.

„Niekada nesinori užbaigti sezono, bet dabar buvo priimtas geriausias sprendimas. Kitas sezonas ateis mums nė nemirktelėjus“, – sirgalius guodė Stambulo „Fenerbahče“ snaiperis Jamesas Nunnally.

Savo ruožtu sezoną Milano „Olimpia“ gretose užbaigęs Keiferis Sykesas vos paskelbus Eurolygos sprendimą pametėjo žinutę klubams.

„Laisvasis agentas“, – žinutė su šešiais šauktukais rašė amerikietis.

Daugiau Eurolygos žaidėjų reakcijų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius