-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 25

Eurolygos žaidėjų reitingo aštuntame dešimtuke – M.Grigonis ir du buvę žalgiriečiai

„Eurohoops“ toliau skelbia geriausių Eurolygos krepšininkų šimtuką. Aštuntajame dešimtuke yra ir viena lietuviška pavardė. Puikų praėjusį sezoną turėjęs Marius Grigonis reitinguojamas 78-oje pozicijoje.
Marius Grigonis
Marius Grigonis / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Praėjusį sezoną žalgirietis Eurolygoje vidutiniškai rinko po 8,7 taško, atkovojo 2,1 kamuolio ir atliko 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

Nors „Žalgiris“ tarpsezonio metu prarado Brandoną Daviesą ir Nate'ą Woltersą, komandoje liko vienas žmogus, kuris gali perimti lyderio estafetę.

„Grigonis yra vaikinas, kuris nebijo atakuoti krepšį ir užbaigti lemiamas atakas prieš stipriausius oponentus. Jis gali pasigirti puikiu pataikymu iš toli, ypač paskutinėmis atakai skirtomis sekundėmis. Žaidėjui dar tik 23-eji, tad jis turi puikias galimybes tobulinti savo įgūdžius ir tapti tikru komandos vedliu“, – lietuvį vertina krepšinio žurnalistai.

Aštuntajame reitingo dešimtuke yra ir daugiau pažįstamų veidų. Buvę „Žalgirio“ žaidėjai Aaronas White'as ir N.Woltersas reitinguojami 73 ir 74-oje pozicijose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius