-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 06

Ispanijos žiniasklaida: konkurencijos neatlaikęs „Real“ pasitraukė iš kovos dėl M.Grigonio

Kauno „Žalgiryje“ šį sezoną spindintis Marius Grigonis sulaukia daugelio Europos grandų dėmesio. Vienas jų – Madrido „Real“, tačiau dabar iš Ispanijos atskriejo žinia, jog konkurencijos neatlaikęs karališkasis klubas traukiasi iš kovos dėl karjeros sezoną žaidžiančio lietuvio.
Marius Grigonis
Marius Grigonis / K.Kavolėlio/KKF nuotr.

26-erių M.Grigonis jau yra žaidęs Ispanijoje, kai 2013–2017 m. kilo karjeros laiptais, pereidamas iš „Huesca“ į „Manresa“, o vėliau ir į Tenerifės „Iberostar“ klubą.

„Real“, kurie tikėjosi M.Grigoniu pakeisti veteraną Jaycee Carrollą, metė tinklus ant lietuvio ir norėjo jį sugrąžinti į Ispaniją, tačiau panašu, kad į pietus vasarą žalgirietis nevyks.

„Marca“ teigimu, „Real“ atsitraukė iš kovos dėl lietuvio parašo dėl daugybės konkurentų, kurie taip pat taikosi į M.Grigonį.

Euroleague.net nuotr./Marius Grigonis „Real“ žaidėjų apsuptyje
Euroleague.net nuotr./Marius Grigonis „Real“ žaidėjų apsuptyje

Anot Madride leidžiamo dienraščio, sunkius finansinius laikus išgyvenantis sostinės klubas vasarą greičiausiai nedalyvaus lenktynėse ir dėl kitų didžiųjų Europos krepšinio vardų.

Tiesa, madridiečiai prie suskilusios geldos neliks, nes komandoje dar bent sezoną žais 38-ąjį gimtadienį netrukus švęsiantis J.Carrollas, kuris šį sezoną Eurolygoje per mažiau nei 15 minučių spėja sumesti po 9,7 taško.

15min praėjusią savaitę rašė, kad didžiausią dėmesį M.Grigoniui rodo Maskvos CSKA klubas, jau kalbėjęsis su lietuvio atstovais apie galimybę pasirašyti sutartį kitam sezonui.

Trečią sezoną Kaune rungtyniaujantis 26-erių krepšininkas šiemet tapo neabejotinu „Žalgirio“ lyderiu. Per vienerias Eurolygos rungtynes jis renka vid. 13,7 taško (50,3 proc. dvit., 46,4 proc. trit.), 2,2 atkovoto kamuolio, 3,2 rezultatyvaus perdavimo bei 13,9 naudingumo balo.

Rezultatyviausių Eurolygos krepšininkų sąraše lietuvis yra 15-as, naudingiausių – 22-as.

M.Grigonio metimai šį sezoną atnešė „Žalgiriui“ dvi paskutinių sekundžių pergales Valensijoje ir namuose su Miuncheno „Bayern“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius