Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 03 10

Ispanijos žiniasklaida: Željko po sezono paliks Stambulą, D.Itoudis – Maskvą

Artėjančią vasarą atsilaisvins dvi elitinės darbo vietos Eurolygoje, skelbia Ispanijos žiniasklaida. „Encestando“ praneša, jog Željko Obradovičius priėmė sprendimą po sezono palikti Stambulo „Fenerbahče“ gretas, o įvairių NBA klubų kvietimų dirbti vyriausiojo trenerio asistentu sulaukęs Dimitrios Itoudis iš Maskvos kels sparnus už Atlanto.
Željko Obradovičius ir Dimitris Itoudis
Željko Obradovičius ir Dimitris Itoudis / Euroleague.net nuotr.

Pavasaris įsibėgėja, o Eurolygos klubai ruošiasi svarbiems ėjimams rinkoje.

„Encestando“ šaltinių duomenimis, Ž.Obradovičius nusprendė baigti septynerių metų karjeros etapą Stambule. Jis nori palaukti Eurolygos sezono pabaigos, klubas tikisi, jog „Fenerbahče“ triumfo atveju legendinis treneris savo sprendimą pakeistų.

Situacija sudėtinga, bet „Fenerbahče“ yra linkusi palaukti. Pastaruosius penkerius metus Ž.Obradovičiaus diriguojama Turkijos komanda buvo laikoma viena iš pagrindinių kandidačių į titulą, bet siaurėjantis biudžetas didelio optimizmo ateities pergalėms neįpučia.

Savojo žaidimo paieškose užstrigusi „Fenerbahče“ balansuoja ties atkrintamųjų varžybų riba. Turkai per 28 mačus iškovojo 13 pergalių ir šiuo metu Eurolygoje užima 8-ąją vietą.

Ž.Obradovičiaus vedama „Fenerbahče“ pastaruosius penkerius metus žaidė Eurolygos finalo ketverte, o 2018-aisiais tapo čempione.

CSKA krepšininkai šį sezoną Eurolygoje žygiuoja užtikrinčiau nei kolegos iš Stambulo – 19 pergalių ir 4-oji vieta turnyre.

Vis dėlto dukart Eurolygoje su Maskvos ekipa triumfavęs Dimitrios Itoudis priėmė sprendimą po sezono keltis į NBA, skelbia Ispanijos žiniasklaida.

Pranešama, jog ant 49-erių graiko stalo guli kelių NBA klubų pasiūlymai užimti vyriausiojo trenerio asistento pareigas.

Gali atsilaisvinti ir kitų Eurolygos komandų šturvalai. Vitorijos „Baskonia“ bei Maskvos srities „Chimki“ klubai sprendimus dėl Duško Ivanovičiaus ir Rimo Kurtinaičio ateities ekipose priims pasibaigus sezonui, atsižvelgdami į rezultatus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius