-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 10

Jockas Landale'as kovai su gaisrais Australijoje paaukos tūkstantinę sumą

Prieš Kauno „Žalgirio“ rungtynes su Madrido „Real“ specialią akciją, skirtą pagelbėti nuo gaisrų kenčiančiai Australijai, paskelbęs žalgirietis Jockas Landale'as gimtajai šaliai atseikės tūkstantinę sumą.
Jock Landale
Jock Landale / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Likus kelioms dienoms iki Lietuvos ir Ispanijos čempionų susitikimo, australas pranešė paaukosiantis po 100 dolerių už kiekvieną rungtynių pataikytą tritaškį bei atliktą dėjimą.

Šių žaidimo elementų Madrido „WiZink“ arenoje netrūko – tiek „Žalgiris“, tiek „Real“ pataikė po 13 tolimų metimų, o kartu sudėjus ekipos 9 kartus įkrovė į krepšį.

Tai reiškia, jog J.Landale'as prie kovos su didžiulę teritoriją apėmusiais ir jau daugiau nei dvi dešimtis žmonių pražudžiusiais gaisrais gaisrais prisidės 3,5 tūkst. dolerių suma.

„Sunku pralaimėti, bet pozityvus šių rungtynių aspektas yra tai, jog po jų paaukosiu 3 500 dolerių Naujojo Pietų Velso regiono ugniagesiams. Tiems vaikinams dabar labai sunku, tad tikiuosi, kad tai jiems bent kiek pagelbės“, – instagrame po rungtynių rašė J.Landale'as.

Pats žalgirietis rungtynėse prieš „Real“ tritaškių nepataikė, bet sykį įdėjo kamuolį iš viršaus ir iš viso surinko 11 taškų.

Prie gražios australo jau prisijungė ir dar vienas Eurolygoje rungtyniaujantis krepšininkas – Stambulo „Anadolu Efes“ puolėjas Chrisas Singletonas, pažadėjęs Australijos gaisrų malšinimui paskirti sumą, kuri prisikaups už „Anadolu Efes“ ir „Barcelona“ rungtynėse pataikytus tritaškius ir atliktus dėjimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius