Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 29

Kevinas Durantas svajoja karjerą pabaigti „Barcelona“ komandoje

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) superžvaigždė Kevinas Durantas neatmeta galimybės karjeros pabaigoje pasukti į Eurolygą. Šiuo metu Achilo traumą besigydantis „Brooklyn Nets“ naujokas pripažino, kad norėtų kada nors save išbandyti už JAV krepšinio ribų.
Kevinas Durantas
Kevinas Durantas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

K.Durantas apie tai užsiminė buvusio komandos draugo „Oklahoma Thunder“ ekipoje, Serge‘o Ibakos, rengiamoje laidoje „How Hungry Are You?“ (liet. „Kiek esi alkanas?“).

„Paskutinį savo karjeros sezoną norėčiau žaisti užsienyje, „Barcelona“ komandoje, – sakė KD. – Norėčiau kada nors tai padaryti. Eurolyga yra antra pagal stiprumą lyga pasaulyje, o rungtynės ten atrodo įdomios.

Nežinau, ar tai padarysiu tikrai, tiesiog pasvajoju apie tai sėdėdamas ant sofos. Manau, ai būtų puiki patirtis.“

„Barcelona“ jau ne vienus metų bando susigrąžinti Pau Gasolį, tačiau šis sandoris atrodo jau sunkiai įmanomas. Katalonai praeityje ne kartą bandė prisikviesti Kobę Bryantą.

Šią vasarą Svetislavo Pešičiaus kariauną papildė didžiulį NBA klubų dėmesį turėjęs Nikola Mirotičius, „Barca“ marškinėlius vėl vilki ir Alexas Abrinesas, kuris irgi rungtyniavo NBA.

K.Durantas yra dukart iškovojęs NBA žiedą, dukart tapęs naudingiausiu finalo serijos krepšininku, kartą tapo naudingiausiu sezono žaidėju.

Šią vasarą puolėjas sukirto rankomis su „Brooklyn Nets“, tačiau jo debiuto naujoje komandoje dar teks palūkėti, kadangi praėjusį birželį jis patyrė sunkią Achilo sausgyslės traumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius