-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 25

Lyg mesijas Atėnuose sutiktas M.Hezonja: „Laukiau to metų metus“

Skambus Atėnų „Panathinaikos“ naujokas Mario Hezonja nusileido Graikijoje. Jį nepaisydami karantino apribojimų oro uoste pasitiko šimtai sirgalių.
Mario Hezonjos sutikimas Atėnuose
Mario Hezonjos sutikimas Atėnuose / Stopkadras

Penktasis NBA naujokų biržos šaukimas, stipriausioje planetos lygoje praleidęs penkerius metus, į Europą sugrįžo pirmąsyk nuo 2014-2015 m. sezone, kai dar atstovavo „Barcelona“ klubui.

26 metų 203 cm ūgio Kroatijos rinktinės puolėjas neslėpė susižavėjimo „Panathinaikos“ sirgaliais vos pasirašęs sutartį, o po įspūdingo sutikimo Atėnuose nukėlė kepurę prieš graikus.

„Jie – mano šeima. Laukiau, kol atvyksiu ir prisijungsiu prie šios komandos. Laukiau to metų metus ir pagaliau tai nutiko, – kalbėjo M.Hezonja. – Tai – svajonės išsipildymas. Kai laimėjau jaunimo Eurolygą, „Panathinaikos“ laimėjo didžiąją Eurolygą Barselonoje, o aš švenčiau su jų sirgaliais.

Mano pasirinkimas buvo tik „Panathinaikos“. Ši komanda čia kaip religija. Jie laimėjo viską, o „Panathinaikos“ sirgaliai yra geriausi pasaulyje. Esu dėkingas už jų meilę. Žaidžiau daugybėje komandų, bet čia sirgaliai yra fanatiškiausi.“

330 rungtynių NBA lygoje sužaidęs M.Hezonja vidutiniškai rinko po 6,9 taško, bet nepateisino į jį dėtų vilčių.

Už Atlanto jis atstovavo „Orlando Magic“, „New York Knicks“ ir „Portland Trail Blazers“ klubams, o geriausiame 2017-2018 m. sezone jo rezultatyvumo vidurkis siekė 9,6 taško.

Kroatas bandys pagelbėti netoli Eurolygos dugno skęstančiam Atėnų klubui. Su 9 pergalėmis ir 14 pralaimėjimų PAO rikiuojasi 15-oje vietoje ir išsaugo tik labai nedidelius šansus patekti į atkrintamąsias varžybas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius