-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 10

Mįslinga „Žalgirio“ užuomina: kada į aikštę sugrįš Patricio Garino?

Kauno „Žalgirio“ vadovo Pauliaus Motiejūno užuomina virtualiame susitikime su sirgaliais užminė mįslę. Kada aikštėje tikimasi sulaukti šį sezoną tik vieneriose rungtynėse „Žalgirio“ aprangą užsivilkusio Patricio Garino? Kol kas tokios prognozės labiau primena būrimą iš kavos tirščių, nors tam tikros galimos sugrįžimo ribos numanomos „Žalgirio“ stovykloje.

„Planas yra gydyti. Jis daro reabilitaciją, bet greitai jo neturėsime. Reikia, kad atsigautų ir tada bandys žaisti. Buvo prognozė, kad 2–7 mėnesiai. Tikrai nebus 2 mėnesiai, bet tikimės, jog nebus ir 7 mėnesiai“, – krepsinis.net cituoja P.Motiejūno atsakymą jo pokalbyje su „Žalgirio“ sirgaliais, pirkusiais virtualų bilietą į žalgiriečių namų rungtynes su Madrido „Real“.

201 cm ūgio argentinietis rugpjūtį prisistatė į „Žalgirio“ stovyklą sveikdamas po kryžminių kelio raiščių operacijos, kuri paliko jį užribyje nuo pat 2019-ųjų lapkričio.

Tačiau 27-erių legionieriui atvykus į Lietuvą paaiškėjo, kad reabilitacija dar užtruks, o pirmąsias savo rungtynes „Žalgiryje“ jis sužaidė tik spalio 4-ąją Pasvalyje.

Po jų P.Garino vėl pajuto skausmą, tik jau menisko srityje. Netrukus žalgirietis gulėsi ant operacinės stalo ir pagal pirminį „Žalgirio“ pranešimą, turėjo nežaisti mažiausiai šešias savaites.

Pirminės prognozės, deja, nepasiteisins. 15min šaltinių teigimu, P.Garino situacija bus peržiūrima „mėnesis po mėnesio“, bet prognozuojama, kad optimistiniu atveju legionierius galėtų grįžti ant parketo sausio-vasario mėnesiais.

Nepaisant to, kad P.Garino reabilitacija vertinama sėkmingai, neatmetama, jog Martinui Schilleriui prireiks palūkėti žaidėjo iki pat pavasario.

„Žalgiris“ vasarą su P.Garino sutarė dėl dvejų metų kontrakto. 15min šaltinių teigimu, metinė jo vertė siekė apie 450 tūkst. eurų. Kai paaiškėjo, kad puolėjo sugrįžimas į aikštę užtruks, klubas su žaidėju persitarė dėl naujų sutarties sąlygų. P.Garino turėjo užimti svarbią vietą „Žalgirio“ starto penkete ir pakeisti Edgarą Ulanovą.

Vasarą „Žalgirio“ kandidatų sąraše buvo serbas Nikola Kaliničius. Tačiau klubas teikė prioritetą būtent argentiniečiui, o serbas pasirinko „Valencia“ ekipą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius