Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 11

Miunchene suklupęs J.Zdovcas neslėpė apmaudo: „Tikėjau, kad galime laimėti“

Kauno „Žalgiris“ po priverstinės dviejų savaičių pertraukos antradienį sugrįžo į Eurolygos batalijas, tačiau nutraukti pralaimėjimų serijos neįstengė. Jure Zdovco auklėtiniai svečiuose kapituliavo prieš Miuncheno „Bayern“ ekipą – 65:74.

Paskutinę vietą Eurolygoje užimantys kauniečiai laikėsi iki pertraukos, tačiau po to bavarai perėmė iniciatyvą.

Tai buvo ketvirtasis „Žalgirio“ pralaimėjimas iš eilės.

„Sveikinu Miuncheno komandą su gera pergale. Tikėjau, kad galime laimėti šias rungtynes, bet prametėme vieną kitą laisvą metimą, o varžovai pataikė keletą sunkesnių ir vėliau jau nesuvaldėme situacijos“, – po mačo liūdnai konstatavo „Žalgirio“ strategas J.Zdovcas.

Rungtynių X faktoriumi tapo netikėtai iššovęs ir 16 taškų pelnęs Ognjenas Jaramazas.

„Šiame mače svarbiausia buvo mūsų energija. Visi labai gerai gynėmės, puolime turėjome sulaukti, kol pradės kristi metimai, ir pradėjome juos pataikyti antroje rungtynių dalyje. Žinojome, kokios svarbios yra penkios pirmos trečiojo kėlinio minutės. Taigi gerai, kad jose žaidėme puikiai“, – raktą į pergalę nusakė geriausias rungtynių žaidėjas.

VIDEO: Vis dar stebina: antžmogiški J.Nebo šuoliai Miunchene

„Jaramazo skaičiai kalba patys už save. Nemanau, kad man reikia daug čia komentuoti. Tai yra žmogus, kuris sunkiai dirba kiekvieną dieną treniruotėse. Tad labai džiaugiuosi, kad šį vakarą jis sužaidė taip gerai. Visgi šioje sezono stadijoje mums reikia, kad atsirastų vis naujų lyderių aikštelėje. Šiandien tai buvo Jaramazas, ketvirtadienį galbūt bus kitas. Mums tai yra solidi pergalė, nes pastaruoju metu išgyvenome gana sunkų periodą. Šiandien gerai sužaidėme gynyboje ir svarbiausia, kad pradėję pataikyti iš toli, pasijautėme kur kas patogiau ir tada lengviau realizavome savo metimus“, – mačą apibendrino „Bayern“ strategas Andrea Trinchieri.

Euroleague.net/Andrea Trinchieri
Euroleague.net/Andrea Trinchieri

„Reikia ir į kitą mačą atsinešti tokią pačią gerą energiją. Krepšinis nėra tik apie pralaimėjimus ir pergales – labai svarbu, kaip tu žaidi ir ką darai aikštelėje. Mums tai yra svarbiausia šiuo metu. Žinoma, po pralaimėjimų moralė rūbinėje būna kritusi, nuotaikos prastos. Pralaimėjimai visus užknisa, bet šiandien puikiai padirbėjome ir pelnytai nugalėjome“, – pergale džiaugėsi „Bayern“ marškinėlius vilkintis buvęs žalgirietis Augustine'as Rubitas.

VIDEO: Nesustojantis motoras: visą save atidavusio L.Lekavičiaus pasirodymas
VIDEO: „Karštom pėdom“: „Žalgiris“ prieš Miuncheno „Bayern“ – rungtynių apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius