-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 01

Nors persiplėšk: į šurmulį sureagavusios Eurolygos planas veikiausiai neišdegs

Visas trejas lemiamas ketvirtfinalio serijų rungtynes tą pačią dieną suplanavusi Eurolyga bando išsisukti iš padėties, bet tą jai padaryti kol kas pavyko tik iš dalies.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

15min šeštadienį ryte jau rašė, kad paaiškėjus, jog net trijose serijose prireiks lemiamų penktųjų rungtynių, kilo turnyro sirgalių nepasitenkinimo banga.

To priežastis – besikertantys trejų rungtynių laikai. Pagal pirminį planą, Stambulo „Anadolu Efes“ ir Madrido „Real“ rungtynės antradienį turėjo prasidėti 20.30 val., Milano „Olimpia“ ir Miuncheno „Bayern“ turėtų startuoti 21.45 val., o „Barcelona“ ir Sankt Peterburgo „Zenit“ rungtynės prasidėtų vos 15 minučių vėliau, negu susitikimas Milane – 22 val. Lietuvos laiku.

Susizgribusi, kad taip praras didelę potencialių sirgalių dalį, Eurolyga šeštadienį jau suskubo paankstinti „Anadolu Efes“ ir „Real“ rungtynių laiką. Vietoje 20.30 val., jos antradienį prasidės 19.45 val., tad neturėtų kirstis su likusiais ketvirtfinaliais.

Euroleague.net/Erginas Atamanas ir Stambulo „Anadolu Efes“
Euroleague.net/Erginas Atamanas ir Stambulo „Anadolu Efes“

Tai nebuvo viskas, ką Eurolyga siekė pakeisti. Lemiamas „Barca“ ir „Zenit“ serijos rungtynes mėginta nukelti į trečiadienį, gegužės 5-ąją, tačiau panašu, kad to padaryti nepavyks.

Kaip praneša Marcas Mundetas iš RAC1, Eurolygos planams perkelti katalonų ir rusų komandų rungtynės kelią užkirto sunkumai keičiant „Zenit“ klubo skrydžių laikus. Tam įtakos daro ir dabartinė pandeminė situacija, apribojanti galimybes stumdyti skrydžių laikus kaip tik panorėjus.

VIDEO: Buvęs žalgirietis remia Šarą prie sienos: šaltakraujiški K.Pangoso metimai

Tiesa, Aris Barkas iš „Eurohoops“ priduria, kad Eurolyga vis dar stengiasi rasti sprendimą, nors tą dėl iškilusios situacijos padaryti bus labai nelengva.

Jeigu turnyro organizatoriams išeities sugalvoti nepavyks, dvejos lemiamos ketvirtfinalių rungtynės, kuriose paaiškės Eurolygos finalo ketverto dalyviai, vyks kone identišku laiku.

Negana to, mačai Milane ir Barselonoje dar sutaptų ir su lemiamomis UEFA Čempionų lygos pusfinalio rungtynėmis tarp „Manchester City“ ir „Paris Saint-Germain“, prasidėsiančiomis 22 val. Lietuvos laiku ir neabejotinai sutrauksiančiomis didelės Europos sporto gerbėjų dalies dėmesį.

VIDEO: Gražiausias pergalingas dėjimas Eurolygos istorijoje? „Bayern“ kapitono bausmė varžovui ir lankui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius