Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 12 01

Oficialu: „Žalgirį“ palieka du treneriai, sugrįžta E.Beržininkaitis

15min skelbė jau prieš savaitę, dabar tapo oficialu. Kauno „Žalgiris“ skelbia apie permainas trenerių štabe: abipusiu sutarimu ekipą paliekančius Arnę Woltmanną ir Stefaną Grasseggerį keičia į Kauną sugrįžtantis treneris Evaldas Beržininkaitis.
Arne Woltmannas
Arne Woltmannas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

37-erių krepšinio specialistas talkins vyriausiajam treneriui Jure Zdovcui ir asistentui Tautvydui Saboniui. E.Beržininkaitis pagrindinėje „Žalgirio“ komandoje dirbo nuo 2013 iki 2021 m., o šią vasarą buvo prisijungęs prie Jonavos „CBet“ komandos.

zalgiris.lt nuotr./Stefanas Grasseggeris
zalgiris.lt nuotr./Stefanas Grasseggeris

„Visų pirma, norime nuoširdžiai padėkoti A.Woltmannui ir S.Grasseggeriui už darbą, profesionalumą ir Kaune praleistą laiką prisidedant prie komandos rezultatų. Visgi, įvykus pasikeitimams vyr. trenerio pozicijoje, buvo nutarta atnaujinti ir trenerių štabą.

Ieškant papildymo J.Zdovcas nepageidavo turėti asistento užsieniečio, o į „Žalgirį“ sugrįžtantis E.Beržininkaitis puikiai pažįsta mūsų sistemą, yra analizavęs varžovus tiek Eurolygoje, tiek vietiniame čempionate, todėl jo įsiliejimas į komandą turėtų būti gana sklandus“, – sakė „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Evaldas Beržininkaitis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Evaldas Beržininkaitis

Pastarosiomis dienomis E.Beržininkaitis darbavosi Lietuvos rinktinėje, pradėjusioje pasirodymą atrankos į 2023 m. pasaulio čempionatą varžybose.

Prie žalgiriečių treniruočių E.Beržininkaitis prisijungs jau trečiadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius