-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 25 /21:29

Pagrindinio „Žalgirio“ įžaidėjo rūpesčiai šeimoje pakurstė gandus

Skaudžios asmeninės problemos jaukia naujojo Kauno „Žalgirio“ atakų organizatoriaus planus prieš debiutą Eurolygoje. Portalas LRT.lt paskelbė, kad 26 metų meksikietis dėl jų greitu metu gali palikti Kauną. Tačiau 24sek šaltinių teigimu, A.Perezas ir „Žalgiris“ tikisi pratęsti bendradarbiavimą.
Alexas Perezas
Alexas Perezas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Anot 24sek šaltinių, 191 cm ūgio atakų organizatorius kenčia dėl skaudžių asmeninių problemų – krepšininko šeima išgyvena dėl vėžiu sergančių artimųjų.

24sek žiniomis, dėl to A.Perezas Kaune kol kas atrodė kaip nesavas – blankiai rungtyniavo tiek LKL sezono starte, tiek ikisezoninėse rungtynėse.

Rungtynėse su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ A.Perezas mūvėjo batelius, ant kurių užsirašė „velniop vėžį“. Juos užfiksavo 15min fotografas Erikas Ovčarenko.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Rungtynių akimirka
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Rungtynių akimirka

Vis dėlto „Žalgirio“ stovykla išlieka kantri, ramina legionierių ir yra linkusi jam suteikti laiko įsibėgėti.

„Alexas turi šeimoje problemų. Nėra tikslo slėpti, – spaudos konferencijoje sakė žalgiriečių treneris Šarūnas Jasikevičius. – Žmogui tikrai nelengva, nes serga ir tėtis, ir senelis. Jis dirba labai profesionaliai, stengiasi, bet galvoje yra sunkios mintys. Tai jam nepadeda. Bandome jį palaikyti. Klubas daro viską, kad jam čia būtų kuo geriau. Tikrai nėra problemų nei su jo elgesiu, nei su darbo etika. Kaip ir bet kuriam naujam žaidėjui, reikia laiko. Aišku, situacija tikrai nepavydėtina.“

Paklaustas, ar A.Perezas liks Kaune, Šaras sakė: „Nežinau. Manau, viskas priklauso nuo jo. Mes esame patenkinti jo darbo etika, nusistatymu. Nelinkėčiau nė vienam to, ką jis turi patirti.“

Pats A.Perezas Jonui Miklovui iš basketnews.lt tikino, kad neketina palikti „Žalgirio“, nebent pats klubas jį atleis.

Pirmajame LKL mūšyje su „Šiauliais“ A.Perezas pelnė 7 taškus ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus, antrajame pasižymėjo 6 taškais ir 3 rezultatyviais perdavimais.

A.Perezas į Kauną atvyko vasarą užimti pagrindinio atakų organizatoriaus vaidmens. Įžaidėjo pozicijoje Lietuvos čempionai dar naudoja Luką Lekavičių, Roką Jokubaitį bei Thomasą Walkupą.

„Žalgiris“ pradeda pasirodymą Eurolygoje spalio 4 d., namų susitikimu su Vitorijos „Baskonia“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius