-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 04 /22:18

Kol graikai trimituoja apie K.Slouko ir „Olympiakos“ susitarimą, žaidėjo agentas tai neigia

Penkis sezonus Stambulo „Fenerbahče“ klube praleidęs Kostas Sloukas gali grįžti namo – Graikijos žiniasklaida ketvirtadienio vakarą pranešė, kad įžaidėjas pasiekė žodinį susitarimą su Pirėjo „Olympiakos“ komanda, kuriai priklausė pirmuosius septynerius savo profesionalios karjeros metus.
Kostas Sloukas
Kostas Sloukas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Graikijos žurnalistas Stefanos Makris iš sport24.gr pranešė, kad K.Sloukas susitiko su „Olympiakos“ savininkais ir po dviejų valandų pokalbio susitarė dėl trejų metų sutarties.

Pranešama, kad sutarties vertė turėtų siekti apie 5,5 mln. eurų.

Tiesa, šią žinią suskubo paneigti krepšininko agentas Panos Kapazoglou, kuris tviteryje pareiškė esą jokie susitarimai dar nepasiekti.

„Su didžiule pagarba sporto žiniasklaidai, portalams ir laisvai dirbantiems žurnalistams, noriu pakartoti, kad Kostas Sloukas turi sutartį su „Fenerbahče“ ir nebuvo įtrauktas į jokias derybas su kitais klubais“, – rašė graikas.

2015-ųjų vasarą Pirėjų palikęs Graikijos rinktinės įžaidėjas „Olympiakos“ gretose žaidė 2008-2015 m., su išimtimi 2010-2011 m. sezone, kai jaunas gynėjas buvo paskolintas Salonikų „Aris“ ekipai.

Su „raudonaisiais“ K.Sloukas dusyk laimėjo Eurolygą, tačiau tuomet dar tūnojo Vassilio Spanoulio šešėlyje.

Ryškiausiai graikas pražydo pastaraisiais metais, o 2019 m. buvo išrinktas į simbolinį geriausių Eurolygos žaidėjų penketą.

Praėjusiame sezone jo vidurkiai taip pat buvo solidūs – 11,6 taško ir 6,1 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Gerokai mažesnį biudžetą kitą sezoną turėsianti „Fenerbahče“ šią vasarą gali prarasti ir daugiau lyderių – kiek anksčiau pasirodė pranešimai, kad Milano „Olimpia“ aktyviai domisi turkų klubo puolėjais Luigi Datome ir Derricku Williamsu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius