-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 06

Pau Gasoliui patiktų metus pažaisti Barselonos klube, bet jis turi ir kitą mintį

Ispanijos legendinis krepšininkas Pau Gasolis dalyvaudamas Zacho Lowe'o tinklalaidėje pareiškė, kad jei grįš į krepšinį, tai nori sužaisti aukščiausiu lygiu.
Pau Gasolis
Pau Gasolis / „Scanpix“ nuotr.

P.Gasolis nerungtyniauja jau daugiau nei metus – po kairės pėdos traumos 2019 metų kovo 10 dieną jis negalėjo padėti „Milwaukee Bucks“ per NBA atkrintamąsias kovas praėjusį sezoną, taip ir nedebiutavo „Portland Trail Blazers“ komandoje, į kurią persikėlė praėjusią vasarą, bet nutraukė sutartį, nes gydymas užtruko.

Liepos 6 dieną jam sueis 40 metų, bet jis dar laukiamas Ispanijos rinktinėje per olimpines žaidynes, kurios Tokijuje jam būtų penktosios ir jis galėtų pakovoti dėl ketvirto olimpinio medalio. Žaidynes perkėlus į 2021 metus, P.Gasoliui užtektų laiko pasirengti per sezoną, kurį jis galėtų sužaisti „Barcelona“.

Šioje komandoje jis pradėjo savo profesionalo karjerą ir iš ten įšoko į NBA 2001 metais. „Kai palikau Ispaniją ir Barseloną visada sakiau, kad mano svajonė yra kuo ilgiau žaisti NBA, o kuo ilgiau ten žaidžiau, tuo sunkiau žengti paskutinį žingsnį link „Barcelona“. Mano brolis Marcas dabar kažką panašaus pasakė apie „Girona“.

Man tas pats su „Barcelona“, tad pažiūrėsime – gal tai pavyks, o gal ir ne. Bet aš pakartosiu: tai – patrauklus variantas. Bet mano mintis yra žaisti aukščiausio lygio varžybose su geriausiais žaidėjais.“

„Scanpix“ nuotr./Pau Gasolis
„Scanpix“ nuotr./Pau Gasolis

P.Gasolis pridūrė, kad jis tebesigydo kairę pėdą, o pandemija sujaukė reabilitacijos procesą – dabar jis negali pasitikrinti pas gydytojus, bet stiprina koją namuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius