-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 05

Pilną kariauną pagaliau surinkęs Kurtis: „Kelios pergalės ir susigrąžinsime pasitikėjimą“

Penktadienio vakarą Miuncheno „Audi Dome“ arenoje Rimas Kurtinaitis viešėjo pagaliau turėdamas taip ilgai lauktą pilną sudėtį, tačiau sėkmės specialistui iš Lietuvos tai nepritraukė. Maskvos srities „Chimki“ svečiuose 77:80 nusileido „Bayern“ krepšininkams ir liko tūnoti turnyrinės lentelės dugne.
Rimas Kurtinaitis ir Maskvos srities „Chimki“
Rimas Kurtinaitis ir Maskvos srities „Chimki“ / Getty images / Euroleague.net nuotr.

Antrajame kėlinyje Pamaskvės krepšininkų pranašumas siekė 15 taškų ir nors solidžios persvaros išlaikyti nepavyko, Kurčio auklėtiniai turėjo galimybę išplėšti pergalę rungtynių pabaigoje, kai likus mažiau nei minutei dar pirmavo 77:76.

Visgi nervų kare šaltakraujiškiau sužaidė bavarai, varžovams išrašydami trečią pralaimėjimą paeiliui ir devintą apskritai.

Po dvikovos R.Kurtinaitis atskleidė taisytinus dalykus rungtynių pabaigoje bei pažymėjo, kad pagaliau rotacijoje turėjo visus savo krepšininkus.

nuotr. „Getty Images“/euroleague.net/Rimas Kurtinaitis
nuotr. „Getty Images“/euroleague.net/Rimas Kurtinaitis

„Rungtynės buvo sunkios, o abi ekipos pasirodė solidžiai. Žinoma, atlikome keletą blogų sprendimų. Abi komandos buvo bonuso situacijoje ir mes turėjome žaisti agresyviai, ypatingai mūsų mažiukai prieš varžovų aukštaūgius išsikeitimo situacijose. Tačiau priėmėme neteisingus sprendimus.

Tai buvo pirmos rungtynės, kai pagaliau turėjome pilną sudėtį. Aišku, kad po 9 mėnesių pertraukos į aikštę sugrįžęs Stefanas Jovičius dar nėra tobulos fizinės kondicijos, tačiau jis pasirodė gerai. Turime sulipdę tikrai puikią sudėtį, mums reikia tik kelių pergalių ir susigrąžinsime savo pasitikėjimą“, – dėstė Kurtinaitis.

Išbristi iš nesėkmių serijos artimiausiu metu „Chimki“ bus labai sunku, mat artimiausi Pamaskvės klubo varžovai – Maskvos CSKA (gruodžio 11 d.) ir „Barcelona“ (gruodžio 16 d.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius