-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 17

Prancūzijos žiniasklaida trimituoja: M.Jamesas iš „Monaco“ gaus rekordinį atlygį

Eurolygoje debiutuosiantis „Monaco“ klubas pasiruošęs sudrebinti Europos krepšinio padangę. Kunigaikštystės klubas ne tik prisiviliojo vieną ryškiausių žemyno žvaigždžių Mike'ą Jamesą, bet ir mokės jam rekordinį atlygį Prancūzijos krepšinio lygos istorijoje.
Temos: 2 Eurolyga AS Monaco

Apie tai, kad „Monaco“ ir su Maskvos CSKA kiek anksčiau išsiskyręs M.Jamesas pasiekė susitarimą, ketvirtadienį skelbė basketnews.com žurnalistas Donatas Urbonas, o Prancūzijos žiniasklaidos kanalas „RMC Sport“ dabar atskleidė amerikiečio ir Monako klubo sutarties detales.

Teigiama, kad 31-erių gynėjas su Eurolygos debiutantais sudarys vienerių metų 1,4 mln. eurų sutartį.

Tai bus didžiausia sutartis Prancūzijos krepšinio istorijoje.

„RMC Sport“ teigimu, „Monaco“ tokią sumą surado komandos savininkas iš Ukrainos Serhijus Diadečko.

M.Jamesui jau penktadienį turėtų būti atlikta medicininė apžiūra, o po jos įžaidėjas prisijungs prie komandos Vokietijoje, kur šiuo metu pluša sezono startui besiruošianti ekipa.

Laisvuoju agentu amerikietis tapo po to, kai nutraukė iki 2023 m. turėjusią galioti sutartį su CSKA. Raudonarmiečių klube M.Jamesas žaidė nuo 2019-ųjų, bet 2020-2021 m. sezono pabaigoje po konflikto su treneriu Dimitriu Itoudžiu persikėlė į kitą Atlanto pusę ir sezoną užbaigė „Brooklyn Nets“ komandoje.

Primename, kad tai jau ne pirmas kartas, kai „Monaco“ švaistosi pinigais šį tarpsezonį – prieš tai Eurolygos naujokai po devynerių metų pertraukos į Europą sugrąžino Donatą Motiejūną, įteikė sutartis ir kitiems Eurolygoje užsirekomendavusiems žaidėjams Leo Westermannui, Brockui Motumui ir Willui Thomasui.

„Monaco“ į Eurolygą pateko praėjusiame sezone laimėjusi Europos taurę. Klubą treniruoja specialistas iš Juodkalnijos Zvezdanas Mitrovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius